0 All Booked All Booked All Booked 5997 Sangeftermiddag https://www.elstedkirke.dk/?event=sang-eftermiddag-2710&event_date=2019-10-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-10-27

Sangeftermiddag


  • VEJVISER & PRINT
2019-10-27 16:00 2019-10-27 17:15 Europe/Copenhagen Sangeftermiddag

SANGEFTERMIDDAG med fængselspræst Jesper Birkler Søndag d. 27. oktober kl. 16:00 Jesper Birkler har udvalgt en række salmer og sange fra den danske kulturskat – poetiske perler, som har betydet noget for ham selv, og som åbner op for de eksistentielle, trosmæssige og personlige spørgsmål, der må optage ethvert menneske på et tidspunkt i løbet af livsbanen. Han vil knytte sin personlige opfattelse til de enkelte sange og salmer, der bliver sunget. Jesper Birkler er fængselspræst i det topsikrede Enner Mark Fængsel ved Horsens. Han har tidligere været sognepræst i Grædstrup/Vinding/Bryrup/Vrads og ved Vor Frue Kirke i Aarhus. Udover sit fuldtidsjob som præst for nogle af landets hårdeste kriminelle, holder han foredrag rundt om i Danmark og deltager desuden i den offentlige debat.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

SANGEFTERMIDDAG
med fængselspræst Jesper Birkler

Søndag d. 27. oktober
kl. 16:00


Jesper Birkler har udvalgt en række salmer og sange fra den danske kulturskat – poetiske perler, som har betydet noget for ham selv, og som åbner op for de eksistentielle, trosmæssige og personlige spørgsmål, der må optage ethvert menneske på et tidspunkt i løbet af livsbanen. Han vil knytte sin personlige opfattelse til de enkelte sange og salmer, der bliver sunget.

Jesper Birkler er fængselspræst i det topsikrede Enner Mark Fængsel ved Horsens. Han har tidligere været sognepræst i Grædstrup/Vinding/Bryrup/Vrads og ved Vor Frue Kirke i Aarhus. Udover sit fuldtidsjob som præst for nogle af landets hårdeste kriminelle, holder han foredrag rundt om i Danmark og deltager desuden i den offentlige debat.

Jesper Birkler_sangeftermiddag 27.10.2019