ELSTEDKORET

Elstedkoret

Elstedkoret er et kvindeligt pop-/gospelkor fyldt med glæde og et stærkt kvindesammenhold. Koret består af 25 sangglade kvinder, fordelt på tre stemmegrupper. Her er der plads til alle stemmer, og den bærende intention i koret er, at det skal være en fest at synge i kor sammen.

 

Vi øver hver mandag aften i Elsted Sognegård fra kl. 19.30-21.15. Derudover har vi som regel en øvedag både i foråret og i efteråret, hvor vi synger en masse musik, gennemgår stemmeteknik og får styrket det sociale i koret. Vi slutter altid sæsonen af med en koncert, hvor vi synger det lærte repertoire. Repertoiret tæller en masse forskellige sange lige fra Kirk Franklin og Whitney Houston til Alberte Winding og Carpark North.

Vi mangler af og til nye medlemmer i koret, så skulle det have fanget din interesse, kan du kontakte korlederen, Nanna Stage, tlf. 61706805 eller via mail: nala.stage@gmail.com

 

For at komme med i koret er der en lille optagelsesprøve, med henblik på at høre din stemme an samt vurdere, hvilken stemmegruppe du tilhører. Du skal også være velkommen til at tage kontakt, hvis du har andre spørgsmål.
Musik spreder glæde!

 

Vi øver mandag aften i Elsted Sognegård.

 

Sæsonstart mandag d. 8. januar 2024.

elsted koret poserer til et billede

Mødegange