All Booked All Booked All Booked 1172 Lysmesse – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=lysmesse&event_date=2016-01-31&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-01-31

Lysmesse – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2016-01-31 17:00 2016-01-31 18:00 Europe/Copenhagen Lysmesse – IVN

. . . GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 31. januar Seksagesima kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard og pilgrimspræst Elisabeth Lidell Midt om vinteren fejrer vi Kyndelmisse for at takke for lyset og glæde os, ikke bare over det sollys, som dag for dag markant vender tilbage, men for det lys, som blev tændt i Jesus Kristus. Alle er velkomne til liturgisk gudstjeneste i kirken kl. 17. Efter gudstjenesten går vi ud under vinterhimlen og tænder fakler og bevæger os sammen med pilgrimspræst Elisabeth Lidell rundt på kirkegården, mens vi grunder over lyset, der skinner i mørket. Bagefter samles vi i sognegården, hvor der bydes på varm suppe og hjemmebagt brød. Der er ikke behov for tilmelding.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 31. januar


Seksagesima
kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard og pilgrimspræst Elisabeth Lidell


Midt om vinteren fejrer vi Kyndelmisse for at takke for lyset og glæde os, ikke bare over det sollys, som dag for dag markant vender tilbage, men for det lys, som blev tændt i Jesus Kristus.

Alle er velkomne til liturgisk gudstjeneste i kirken kl. 17. Efter gudstjenesten går vi ud under vinterhimlen og tænder fakler og bevæger os sammen med pilgrimspræst Elisabeth Lidell rundt på kirkegården, mens vi grunder over lyset, der skinner i mørket. Bagefter samles vi i sognegården, hvor der bydes på varm suppe og hjemmebagt brød. Der er ikke behov for tilmelding.