0 All Booked All Booked All Booked 7197 Gudstjeneste – MRB https://www.elstedkirke.dk/?event=gudstjeneste-mrb-1804&event_date=2021-04-18&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-04-18

Gudstjeneste – MRB


  • VEJVISER & PRINT
2021-04-18 11:00 2021-04-18 11:30 Europe/Copenhagen Gudstjeneste – MRB

. . . GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 18. april 2. søndag efter påske kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde Gudstjeneste med nadver Efter gudstjenesten er der fernisering i sognegården. Der er plads til maksimalt 15 personer i kirken ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig. Når pladserne i kirken er fyldt, er der plads til 18 personer i sognegården hvortil der vil være lyd- og billedtransmission. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet. • Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 40 12 10 65 • Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Marianne Rothmann Bonde på telefon 51 85 59 54 Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn og telefonnummer. Dette gør vi for eventuel smitteopsporing og for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads. Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 18. april
2. søndag efter påske
kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde
Gudstjeneste med nadver


Efter gudstjenesten er der fernisering i sognegården.

Der er plads til maksimalt 15 personer i kirken ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig.
Når pladserne i kirken er fyldt, er der plads til 18 personer i sognegården hvortil der vil være lyd- og billedtransmission. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet.

• Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 40 12 10 65
• Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Marianne Rothmann Bonde på telefon 51 85 59 54

Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn og telefonnummer. Dette gør vi for eventuel smitteopsporing og for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads. Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her.