Kunst i Sognegården – 2020

Fernisering og udstilling: Birgit Bisgaard

Søndag d. 29. marts ca. kl. 12.15 – 14.15

Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Birgit Bisgaards værker i Elsted sognegård.  Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen og ferniseringsmusik v. kirkens organist Gethin Davies-Jones. Alle er velkomne.

Birgit Bisgaards præsentation af sig selv:

“Jeg har altid tegnet og malet. I 25 år arbejdede jeg som billedkunstlærer på en efterskole. Inspirationen har jeg fået fra naturen, musikken og de gamle mestre. Det er især rokoko-malere som Watteau og Fragonard, der har inspireret mig. Fra nyere tid har impressionisterne fængslet mig, især Monet og senere Matisse.

Jeg maler med acryl i små pastose strøg mange forskellige motiver, hvor landskab og megablomster nok har været dominerende. Landskabs-inputtet har jeg ikke mindst fået fra min udsigt fra området omkring Todbjerg, hvor jeg har boet i mange år.

Har udstillet mange steder, bl.a. Alletiderskunst Ridehuset, Galleri Molevit Skagen, Åbne Døre Aarhus og i private firmaer.”

For yderligere information se kunstnerens hjemmeside birgitbisgaard.dk

Birgit Bisgaard
Brovej 4
8543 Hornslet
tlf. 22 85 55 08

Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 10. juni 2020. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk

Dobbelt Ferisering: Øssur Mohr & OIe Vandborg Mikkelsen

Ferniseringen foregår søndag d. 13. september kl. 12.15 – 14.15 (efter gudstjenesten). Alle er velkomne. Der vil være ferniseringsmusik v. Lis Klestrup.

Øssur Mohr udstiller malerier, mens Ole Vandborg Mikkelsen udstiller stenskulpturer.

Du kan læse mere om Øssur Mohrpå hans hjemmeside.

Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 2. december 2020. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk