Kunst i Sognegården – 2022

Fernisering og udstilling: Kreative lokale kræfter

Søndag d. 11. september 2022 ca. kl. 12.15 – 14.15

Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling med værker af Kreative lokale kræfter med musikalsk underholdning ved lokal trio.

De udstillede værker hænger for egen risiko og skal ved indleveringen være gjort klar til ophængning med snore, pris, navn, tlf.nr. og evt. mobilepay.

Der kan, alt efter størrelse indleveres 2-4 værker, og man får ikke med sikkerhed værkerne udstillet i konfirmandstuerne.

Invitation til at udstille i Elsted Sognegård efteråret 2022

Er du amatørbilledkunstner/stenskulptør/glaskunstner eller keramiker, bor du i 8520 og er over 18 år, er der mulighed for at komme til at udstille i Elsted Sognegård.

Det koster 100 kr. at udstille, hvor du til gengæld får:

• Udstilling af dine værker i dejlige, lyse lokaler
  • Udstillingsperiode 11/9/2022 – 18/01/2023
  • Ophængning og nedtagning af dine værker
  • Fernisering med musik og let traktement
  • Presseomtale af udstillingen

Der er indlevering af værker i Elsted Sognegård onsdag d. 7/9 kl. 16-18.

Fernisering
Søndag d. 11/9 ca. kl. 12.15 med musikalsk underholdning ved lokal trio.

De udstillede værker hænger for egen risiko og skal ved indleveringen være gjort klar til ophængning med snore, pris, navn, tlf.nr. og evt mobilpay.

Tilmelding
Tilmelding er først til mølle. Der er plads til ca. 12 udstillere, alt efter hvad det er for værker, man ønsker udstillet. Der kan ikke udstilles større værker af glas eller keramik.

Der er tilmelding til Else Elsborg på mail else.elsborg@webspeed.dk fra 8/8-10/8 2022. Man får efterfølgende besked tilbage, om man er optaget, resten kommer på venteliste. Skriv venligst, hvilke værker det drejer sig om sten/billeder/glas eller keramik og gerne størrelse på billeder. Oplys venligst navn, egen mailadresse samt tlf.nr.

Tilmeldingsgebyret betales på mobilepay ved indleveringen og går ubeskåret til sognets menighedspleje.

På ophængningsdagen vil det vise sig, om der er plads til alle de indleverede værker.

Billederne skal afhentes torsdag d. 19/1 2023 kl. 10.00 eller efter aftale.

Mange hilsner og måske på gensyn

Kunstudvalget v/Elsted Kirke

Kunst i Sognegården – 2023

Fernisering og udstilling: Maja Landgren Germundsson

Søndag d. 22. januar  ca. kl. 12.15 – 14.15

Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Maja Landgren Germundssons værker. Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen og ferniseringsmusik ved Elstedkoret. Alle er velkomne.

Maja Landgren Germundsson fortæller om sig selv:

“Jeg er udøvende tekstilkunstner med en bachelor i tekstil og formidling fra tekstiluddannelsen i Viborg 2009.

Jeg udstiller på censurerede udstillinger, kunstforeninger, virksomheder, gallerier m.m og arbejder med tekstile teknikker på en utraditionel og anderledes facon.

Tråden er for mig en pensel og med den, tilfører jeg billeder og skulpturer farver og udtryk. Jeg syer ovenpå mange forskellige kasserede ting og er meget optaget af den forvandling der sker, når man sætter det bløde tråd sammen med f eks de hårde metaller.

I mine skulpturer arbejder jeg med at finde de skjulte former i tingene, som ligger lige under overfladen og kun venter på at få chancen for at materialisere sig og humoren er et vigtigt element i mange af mine værker.

I billederne er det ofte essentielle følelser, der får liv, struktur og stemme primært ved hjælp af nål og tråd.”

Kontakt:
Maja  Landgren Germundsson
Tlf. 41981502
Mail:mail@majagermundsson.dk
Web: majagermundsson.dk
acebook: Tekstilkunstner Maja Landgren Germundsson

Fernisering og udstilling: René Fuhlendorff

Søndag d. 23. april ca. kl. 12.15 – 14.15

Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af René Fuhlendorffs værker. Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen. Alle er velkomne.

Nærmere info kommer senere.

Kontakt:
René Fuhlendorff