Kunst i Sognegården – 2020

Fernisering og udstilling: Birgit Bisgaard

Søndag d. 29. marts ca. kl. 12.15 – 14.15

Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Birgit Bisgaards værker i Elsted sognegård.  Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen og ferniseringsmusik v. kirkens organist Gethin Davies-Jones. Alle er velkomne.

Birgit Bisgaards præsentation af sig selv:

“Jeg har altid tegnet og malet. I 25 år arbejdede jeg som billedkunstlærer på en efterskole. Inspirationen har jeg fået fra naturen, musikken og de gamle mestre. Det er især rokoko-malere som Watteau og Fragonard, der har inspireret mig. Fra nyere tid har impressionisterne fængslet mig, især Monet og senere Matisse.

Jeg maler med acryl i små pastose strøg mange forskellige motiver, hvor landskab og megablomster nok har været dominerende. Landskabs-inputtet har jeg ikke mindst fået fra min udsigt fra området omkring Todbjerg, hvor jeg har boet i mange år.

Har udstillet mange steder, bl.a. Alletiderskunst Ridehuset, Galleri Molevit Skagen, Åbne Døre Aarhus og i private firmaer.”

For yderligere information se kunstnerens hjemmeside birgitbisgaard.dk

Birgit Bisgaard
Brovej 4
8543 Hornslet
tlf. 22 85 55 08

Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 10. juni 2020. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk

Fernisering og udstilling: Øssur Mohr

Ferniseringen foregår søndag d. 13. september kl. 12.15 – 14.15 (efter gudstjenesten). Alle er velkomne.

Du kan læse mere om kunstneren på hans hjemmeside.

Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 2. december 2020. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk