Ledige stillinger

 


Delt kirkesangerstilling med 2 sangere til Elsted kirke, Aarhus Nordre Provsti

Vi søger 2 dygtige kirkesangere som i samarbejde deles om de ca. 130 tjenester vi har årligt ved Elsted Kirke, Aarhus Nordre Provsti.
Kirkesangerne understøtter fællessangen – og medvirker til at styrke kirkegængerne i at synge sammen. Vi ser gerne, at du har kundskab og forståelse for den særlige genre kirkemusikken er og er interesseret i at være med til at gøre gudstjenesten musikalsk stemningsfuld og inddragende for og af menigheden. Vi lægger vægt på en god sangstemme og gode musikalske forudsætninger i øvrigt, herunder nodekendskab samt gode samarbejdsevner.
Kirkesangerne beder indgangs- og udgangsbøn, bistår ved nadveruddelingen og medvirker også ved andre kirkemusikalske opgaver ved kirken i samarbejde med organisten og kirkens præster.

Elsted Sogn har ca. 5.000 indbyggere og 4120 folkekirkemedlemmer. Til sognet, der er en del af en større forstad til Aarhus, hører middelalderkirken Elsted Kirke. Hertil kommer en sognegård med kirkekontor og mødelokaler. Kirken har pt. 9 ansatte.

Du ansættes på individuelle vilkår med aflønning pr. tjeneste. Lønniveauet pr. gudstjeneste ligger omkring 800 kr. og 600 kr. pr. kirkelig handling. Du skal have mulighed for at stå til rådighed for kirkelige handlinger. Rådighedstiden deles mellem kirkesangerne og ligger typisk på hverdage og lørdage kl. 11.00, kl. 13.00 og kl. 15.00. Vi har omkring 45 kirkelige handlinger årligt. Tillæg for rådighedstiden er indregnet i honorarsatserne.

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.b - net

Tiltrædelse: 1. november 2019 eller snarest.

Har du lyst til at høre mere er du velkommen til at kontakte organist Gethin Davies-Jones på 6120 0270 eller kontaktperson Jørgen Andersen på 4043 6227.

Ansøgning med relevante bilag sendes til Menighedsrådsformand Kjeld Juul Christiansen, Elsted Sogn, Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup eller via sikker sikker mail vha. NemId.

Ansøgningsfrist: Den 30. september 2019 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler og prøvesyngninger i uge 41, 2019

Du kan downloade stillingsopslaget som PDF nedenfor:

Download “Stillingopslag_kirkesangere-Elsted-Kirke_web.pdf” Stillingopslag_kirkesangere-Elsted-Kirke_web.pdf – Downloadet 13 gange – 414 kB