Kunst i Sognegården – 2020


Udstilling: Eva Andersen

Søndag d. 12. januar indbød Elsted Kirkes kunstudvalg alle interesserede til fernisering og udstilling af Eva Andersens værker i Elsted Sognegård. Ferniseringen lå i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe blev denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården. Der var ferniseringsmusik v. Elstedkoret under ledelse af Sofie K. Harksen.

Du kan se billeder fra ferniseringen her

Eva Andersen om sig selv og sin kunst:

Jeg har været et af de børn, der blev ved med at tegne efter puberteten, og som ikke kunne og ikke ønskede at holde op. Efter en lang karriere i sundhedsvæsenet er jeg så glad for at kunne bruge min fulde tid som pensionist med min lidenskab for maleriet.

Jeg arbejder for tiden mest med akvareller og pastelbilleder med motiver fra skoven omkring mig, haven og stranden. Mine arbejder er naturalistiske og impressionistiske med hensyntagen til vejret og tiden på året og dagen.  Gennem årene har jeg fulgt mange kurser (Karina Jensen, Ulla Lundsgart og flere andre), bl.a. på internettet, hvor jeg skylder stor tak til Johannes Vloothuis som er en inspirerende lærer i håndværket, som jeg finder vigtigt at kunne beherske, før der for mig kommer et mere kunstnerisk udtryk. 

Jeg ” går på arbejde” hver dag med mine tegninger og malerier, ligesom jeg dyrker samarbejdet med andre kunstnere for sparring og inspiration.

 Jeg udstiller på galleriet i Ryomgård og har haft flere udstillinger på Tinghuset i Ebeltoft udover diverse institutioner spredt ud over Djursland.

Stemninger og æstetik er vigtige for mig at viderebringe til beskueren

Du kan læse mere og se billeder af Eva Andersens værker på hendes hjemmeside, Facebookside og Instagramprofil: evamariaandersen

Kontaktinfo:
Eva Andersen
Tranehusevej 10 A
8585 Glesborg
tandlaege@eva-andersen.dk

Udstillingen kan ses i sognegården til med ca. ultimo juli 2020 – og som udgangspunkt på hverdage kl. 10.00-15.00, bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter. Kontakt evt. kordegn Christina Raakjær Nielsen på tlf. 86 22 68 12 el. elsted.sogn@km.dk