Kunst i Sognegården – januar – marts 2019

Udstilling af Fotogruppens billeder

Søndag d. 13. januar 2019 blev der holdt Fotogruppen v. Lokalcenter Sønderskovhus fernisering i Elsted sognegård.

Udstillingen kan ses i sognegården til og d. 11. marts  2019 – og som udgangspunkt på hverdage kl. 10.00-15.00, bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter. Kontakt evt. kordegn Christina Raakjær Nielsen på tlf. 86 22 68 12 el. elsted.sogn@km.dk

Fotogruppen består af både mænd og kvinder – nogle er eller har været på fotokursus på Sønderskovhus, andre er medlemmer af Fotoklubben, der også mødes på lokalcentret, men fælles for dem alle er, at de har en passion og en interesse for fotografering.

Der er ikke noget gennemgående tema i de udstillede fotos, så motivvalget har været frit for den enkelte fotograf, alt lige fra det arkitektoniske til fugle ved Egå Engsø og den fineste lille blomst. Fotogruppen har tidligere udstillet på bl.a. Sønderskovhus, i Lyngå Sognegård, Lystrup Kirke og Elev Sognehus.

Vil du vide mere om Fotogruppen?
Fotogruppen er en åben gruppe, som gerne vil have nye medlemmer. De mødes onsdage og fredage formiddage. Kontakt Tage Lindegaard (tlf. 2063 8316) eller Preben Bager (3053 9091) for nærmere info.

Download artiklen “Et fællesskab med fotografering i fokus” fra kirkebladet 1. kvartal 2019.

Download folderen fra Fotogruppens fernisering:

Download “Fotogruppen_Kunst-i-sognegården_folder.pdf” Fotogruppen_Kunst-i-sognegården_19.12.18.pdf – Downloadet 1 gang – 1 MB