Minikonfirmandundervisning i Elsted Kirke

Hvert forår og efterår inviteres 3. klasserne fra Elsted Skole til at være minikonfirmander. I undervisningsforløbet hører vi bibelhistorier, synger, er kreative, lærer kirken bedre at kende og meget mere.

• Minikonfirmandundervisningen for 3.C og 3.D fra Elsted Skole begynder fredag d. 10. januar 2020. Fra efter skoletid frem til kl. 15.15.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte sognepræst Marianne Rothmann Bonde, tlf. 51 85 59 54, mail: mrb@km.dk.dk, minikonfirmandunderviser Gerda Damsgaard-Madsen, tlf. 26 36 96 62, mail: gerda@elstedkirke.dk eller kordegn Christina Raakjær Nielsen, mail: elsted.sogn@km.dk, tlf. 86 22 68 12.

Tilmelding til minikonfirmandundervisning

Tilmeldingsblanketterne, som du finder nedenfor, bedes du uploade via en sikker formular og NemId – KLIK HER FOR AT SENDE SIKKERT

Download invitationer og undervisningsplaner nedenfor:

Invitation inkl. tilmeldingsblanket og undervisningsplan til 3.C

Download “Indbydelse-minikonfirmand_3.C-Forår-2020.pdf” Indbydelse-minikonfirmand_3.C-Forår-2020.pdf – Downloadet 9 gange – 1 MB

Invitation inkl. tilmeldingsblanket og undervisningsplan til 3.C:

Download “Indbydelse-minikonfirmand_3.D-Forår-2020.pdf” Indbydelse-minikonfirmand_3.D-Forår-2020.pdf – Downloadet 11 gange – 1 MB