Minikonfirmandundervisning i Elsted Kirke

Minikonfirmandundervisning er aflyst frem til og med d. 13. april iht. myndighedernes anbefalinger vedr. coranavirus.

Hvert forår og efterår inviteres 3. klasserne fra Elsted Skole til at være minikonfirmander. I undervisningsforløbet hører vi bibelhistorier, synger, er kreative, lærer kirken bedre at kende og meget mere..

For minikonfirmandholdene fra efteråret 2019 og foråret 2020 tilbyder vi nu som noget nyt minikonfirmandkor. Læs mere her.

Efter sommerferien i august 2020 begynder undervisningen af de nye 3. klasser på Elsted Skole. Men allerede før sommerferien kommer minikonfirmandlærer Gerda Damsgaard-Madsen på besøg i alle fire klasser med en invitation.
I august kommer Gerda på besøg igen. Denne gang i 3. A og 3. B, som undervises i efteråret. Kort før jul får 3.C og 3.D besøg. 3.C og 3.D undervises nemlig først i foråret.

Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte sognepræst Marianne Rothmann Bonde, tlf. 51 85 59 54, mail: mrb@km.dk.dk, minikonfirmandunderviser Gerda Damsgaard-Madsen, tlf. 26 36 96 62, mail: gerda@elstedkirke.dk eller kordegn Christina Raakjær Nielsen, mail: elsted.sogn@km.dk, tlf. 86 22 68 12.