Minikonfirmandundervisning i Elsted Kirke

Hvert forår og efterår inviteres 3. klasserne fra Elsted Skole til at være minikonfirmander. I undervisningsforløbet hører vi bibelhistorier, synger, er kreative, lærer kirken bedre at kende og meget mere..

Efter sommerferien i august 2020 begynder undervisningen af de nye 3. klasser på Elsted Skole. Men allerede før sommerferien kommer minikonfirmandlærer Gerda Damsgaard-Madsen på besøg i alle fire klasser med en invitation.
I august kommer Gerda på besøg igen. Denne gang i 3. A og 3. B, som undervises i efteråret. Kort før jul får 3.C og 3.D besøg. 3.C og 3.D undervises nemlig først i foråret.

Læs mere om tilmelding til minikonfirmandforløbet her.

Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte sognepræst Marianne Rothmann Bonde, tlf. 51 85 59 54, mail: mrb@km.dk.dk, minikonfirmandunderviser Gerda Damsgaard-Madsen, tlf. 26 36 96 62, mail: gerda@elstedkirke.dk eller kordegn Christina Raakjær Nielsen, mail: elsted.sogn@km.dk, tlf. 86 22 68 12.