Minikonfirmandundervisning i Elsted Kirke

Hvert forår og efterår inviteres 3. klasserne fra Elsted Skole til at være minikonfirmander. I undervisningsforløbet hører vi bibelhistorier, synger, er kreative, lærer kirken bedre at kende og meget mere.

• Minikonfirmandundervisningen for 3.A og 3.D fra Elsted Skole begynder fredag d. 20. september 2019: Fra efter skoletid frem til kl. 15.15.
  • Minikonfirmandundervisningen for 3.C og 3.D fra Elsted Skole begynder i januar 2020.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte sognepræst Marianne Rothmann Bonde, tlf. 51 85 59 54, mail: mrb@km.dk.dk, minikonfirmandunderviser Gerda Damsgaard-Madsen, tlf. 26 36 96 62, mail: gerda@elstedkirke.dk eller kordegn Christina Raakjær Nielsen, mail: elsted.sogn@km.dk, tlf. 86 22 68 12.

Tilmelding til minikonfirmandundervisning

Tilmeldingsblanketterne, som du finder nedenfor, bedes du uploade via en sikker formular og NemId – KLIK HER FOR TILMELDING.

Download invitationer og undervisningsplaner nedenfor:

Invitation inkl. tilmeldingsblanket og undervisningsplan til 3.A

Download “Invitation og undervisningsplan - 3.A” Indbydelse-minikonfirmand_3.A-efterår-2019.pdf – Downloadet 29 gange – 1 MB

Invitation inkl. tilmeldingsblanket og undervisningsplan til 3.B:

Download “Invitation og undervisningsplan - 3.B” Indbydelse-minikonfirmand_3.B-efterår-2019.pdf – Downloadet 31 gange – 1 MB

Invitation til 3.C og 3.D

Download “Invitation - 3.C og 3.D” Indbydelse-minikonfirmand-CD-2020.pdf – Downloadet 26 gange – 407 kB