Konfirmationstilmelding

Indskrivning:

Kommende 7. klasses elever på Elsted skole får en henvendelse fra os før sommerferien angående indskrivning til konfirmationsforberedelse og tilmelding til konfirmation. Dato og tidspunkter for indskrivning ses også nedenfor.

Indskrivningen foregår i Elsted sognegård , hvor præsterne vil fortælle konfirmander og forældre om forløbet. Konfirmanderne undervises klassevis, og konfirmationerne er fastsat efter klassen.

Tirsdag d. 11. juni 2019 kl. 16.30-17.15: Konfirmandindskrivning for (kommende) 7.A og 7.B

Onsdag d. 11. juni 2019 kl. 17.30-18.15: Konfirmandindskrivning for (kommende) 7.C

OBS! Bemærk venligst, at der er en fejl i kirkebladet vedr. konfirmandindskrivning. Det er kommende 7.A, 7.B og 7.C fra Elsted Skole, der skal til konfirmandindskrivning og ikke 7.X, 7.Y og 7.Z, som desværre er anført i kirkebladet.