Babysalmesang i Elsted Kirke

I september 2022 byder vi igen velkommen til babysalmesang ved Elsted Kirke. Babysalmesangen ledes af Laura Kjærgaard Fischer, som er sognepræst i Elsted Kirke.

Babysalmesang er for babyer i alderen 6 uger til 7 måneder og kan meldes til sammen med mor, far eller en bedsteforælder.

EFTERÅR 2022
Forløbet strækker sig over 10 tirsdage fra kl. 9:00-10:30 – vi synger i ca. 30 min., og bagefter er der mulighed for hygge med en kop te, kaffe og frugt.

Første gang er d. 13. september 2022.

Babysalmesang er en måde de små kan blive stimuleret kreativt og sanseligt ved at lytte til musik og salmer, akkompagneret af bevægelser, sanseindtryk, instrumentklange og stemmer. Det fungerer som et pusterum, hvor der er god ro og plads til at være nærværende med sit barn. De voksne vil lære nogle dejlige salmevers, som kan synges videre derhjemme.

Kirkens organist Haruko Suzuki-Hoejrup vil spille til nogle af mødegangene.

Laura - maj 2022 - John Lauritzen - 4

TILMELDING

På grund af begrænset deltagerantal er tilmelding nødvendig. Der er plads til maks. 10 babyer og deres voksne.

Har du og dit barn lyst til at være med, bedes du tilmelde dig v. Laura på lakf@km.dk og oplys gerne navn (mor/far og barn), barnets alder, mailadresse og telefonnummer på mor/far.

Tildeling af plads på babysalmesangsholdene sker efter først-til-mølle-princippet.

Ved spørgsmål til forløbet kontakt Laura  på e-mail: lakf@km.dk eller tlf.:29 89 84 70