Babysalmesang i Elsted Kirke

I februar byder vi igen velkommen til babysalmesang ved Elsted Kirke. Babysalmesangen ledes af Sofie Klausen, der studerer dramaturgi på Aarhus Universitet. Mange af jer har måske allerede mødt hende ifm. en gudstjeneste, da hun er den ene af vores to faste kirkesangere. IMG_3036

Babysalmesang er for babyer i alderen 6 uger til 7 måneder og kan meldes til sammen med mor, far eller en bedsteforælder.

VINTER/FORÅR 2022
Babysalmesangen begynder tirsdag formiddag d. 8. februar 2022, og vi mødes 10 gange i alt.

Der er 2 hold. Hold 1 mødes kl. 9.00 og hold 2 mødes kl. 10.30

Som udgangspunkt varer babysalmesangen ca. 45 minutter.

Babysalmesang er en måde de små kan blive stimuleret kreativt og sanseligt ved at lytte til musik og salmer, akkompagneret af bevægelser, sanseindtryk, instrumentklange og stemmer. Det fungerer som et pusterum, hvor der er god ro og plads til at være nærværende med sit barn. De voksne vil lære nogle dejlige salmevers, som kan synges videre derhjemme.

TILMELDING

På grund af begrænset deltagerantal er tilmelding nødvendig. Der er plads til maks. 10 babyer og deres voksne.

Tilmelding bedes ske til Sofie på mail: sofie@elstedkirke.dk
Babysalmesang, foto_Folkekirkens materialebank
Ved tilmelding venligst oplys navn på mor/far/ bedsteforælder, barnets navn, alder på barn, telefonnummer og e-mail. Tildeling af plads på babysalmesangsholdene sker efter først-til-mølle-princippet.

Alle tilmeldte modtager en velkomstmail fra Sofie med de nødvendige informationer et par uger inden opstart.

Ved spørgsmål til forløbet kontakt Sofie på e-mail: sofie@elstedkirke.dk eller tlf.: 53 38 17 92

Anbefaling fra tidligere babysalmesangsdeltager:

“Sofie har en særlig evne til at få mor og barn til at føle sig velkomne og set, når vi mødes til babysalmesang. Hun skaber en behagelig og afslappet stemning, mens vi synger, lytter til lyde og laver motorik med de små. Jeg har været rigtig glad for at gå på holdet og giver Sofie de varmeste anbefalinger.”

– Kirsten Boye