Kom-Bi – kirkefilmklub          Kombi-banner1

Elsted Kirke er blevet spurgt, om vi vil være en del af en kirkefilmklub, der allerede har eksisteret en del år. Den er et samarbejde mellem Hornslet Sogn, Skødstrup Sogn og naturligvis biografen Kom-Bi i Hornslet– og nu altså også Elsted Sogn.

Når man bliver inviteret i biografen, siger man ikke nej – især ikke når det samtidig kan styrke et samarbejde på tværs af sogne- og provstigrænser – og især ikke fordi en god film kan sætte vore liv i bevægelse på en særlig måde. Billeder, dialog og handling taler sit stærke sprog på hver sin måde. En god film giver noget at snakke om, og der vises netop gode og uforglemmelige film om menneskelivets vilkår.

Derfor bliver filmene introduceret af sognepræsterne Erik Søndergård, Skødstrup, Carsten Tranberg-Krab, Hornslet og Iben Vinther Nordestgaard, Elsted.

Vel mødt til et Kirkefilmklub-program med tankevækkende, smukke og store film.

Alle film vises i Kom-Bi, Nyvej 3, Hornslet, kl. 19.00. Tlf. 86 99 42 65, www.kombi.dk. Billetter bestilles og betales i Kom-Bi.

Programmet for 2021-2022 er:

• Tirsdag den 28. september kl. 19.00: “Margrethe den første”, Introduktion v/ Iben Vinther Nordestgaard.
  • Tirsdag den 2. november kl. 19.00: “The father”, Introduktion v/ Carsten Tranbjerg-Krab.
  • Tirsdag den 7. december kl. 19.00: “Retfærdighedens ryttere”, Introduktion v/ Erik Søndergård.
  • Tirsdag den 11. januar kl. 19.00: “Hvidstensgruppen II”, Introduktion v/ Carsten Tranbjerg-Krab.
  • Tirsdag den 8. februar kl. 19.00: “Pagten”, Introduktion v/ Erik Søndergård.
  • Tirsdag den 8. marts kl. 19.00: “Minari”, Introduktion v/ Iben Vinther Nordestgaard.

Download folder med datoer og beskrivelser af filmen nedenfor:

Download “Kirkefilmklub_2021-2022.pdf” Kirkefilmklub_2021-2022.pdf – Downloadet 10 gange – 267 kB