Litteraturkredsen


Der er en lang tradition for, at Elsted sogn afholder litteraturkreds med et varieret bogudvalg på programmet. Vi mødes i Elsted sognegård seks gange årligt – tre gange i efteråret og tre gange i foråret.

Man kan optages på litteraturkredsens mailinglisten ved at melde sig til sognepræst Iben Vinther Nordestgaard via mail ivn@km.dk

Enhver, der har lyst til at læse med, er velkommen!

God læselyst.


Da programmet for vinter/forår 2021 desværre måtte aflyses væbner vi os med tålmodighed og udsætter det planlagte program til efteråret, hvor vi forhåbentligt igen kan mødes. Datoerne er følgende:

TORSDAG D. 30. SEPTEMBER KL. 19:30
Denne aften får vi besøg af Liv Camilla Skjødt, der driver forlaget Skjødt – et forlag, der specialiserer sig i at oversætte og udgive litteratur fra spansktalende lande. For at være godt forberedt til denne aften, læser vi spanske Andrés Barbas ”Lysende republik”.

TORSDAG D. 28. OKTOBER KL. 19:30
I ELSTED SOGNEGÅRD
Vi læser mexicanske Carlos Fuentes værk ”Aura”.
”Aura” er en hypnotisk fortælling om kærlighed, begær, erindring og tid. En gyserhistorie fuld af mystik, nært beslægtet med Edgar Allan Poes gotiske noveller.

TORSDAG D. 25. NOVEMBER KL. 19:30
I ELSTED SOGNEGÅRD
Vi læser argentinske Julio Cortázars ”Autonauterne på kosmostradaen”, hvorom Jyllands-Posten skrev: ”… en underholdende og nærværende rejsedagbog om at finde skønheden og oplevelserne i det ringeagtede og upåagtede ikkested, som rastepladserne regnes for.”