Nørkleklubben – OPSTART UDSKUDT

Kan du lide at være kreativ? Kan du lide at hækle, strikke, brodere eller noget helt fjerde sammen med andre? Så er Nørkeklubben i Elsted sognegård noget for dig!

Vi mødes som udgangspunkt torsdage i ulige uger fra kl. 14.00 til kl. 16.00.
På grund af de nuværende restriktioner er vinter/forårssæsonen dog udskudt, og vi ved endnu ikke hvornår vi igen kan mødes.
For nærmere oplysninger om dette, følg med på siden her.

Nørkleklubben er for alle – også hvis du blot har lyst til en kop kaffe i hyggeligt selskab. Tag dit eget kreative projekt med, og så sørger vi for kaffen.

Vi har en lille salgskurv, hvor der er mulighed for at sine kreative projekter til fordel for sognets menighedspleje. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke behøver at bidrage med ”varer” til salgskurven – det er kun, hvis man har lyst.

I Nørkleklubben er der også flere af os, der strikker og hækler dåbsklude til sognets dåbsbørn.  Sognets præster og menighedsråd bakker op om dåbsklude-initiativet – og har derfor besluttet at stille garn og opskrifter til rådighed til de, der gerne vil strikke/hækle dåbsklude. Du kan læse mere om dåbsklude-initiativet her.

Vi glæder os til at se dig i Nørkleklubben.

Mange hilsner

På vegne af Nørkleklubben