Nørkleklubben

Nørkleklubben er aflyst fra d.d. og  i minimum frem til og med 13. april iht. myndighedernes anbefalinger vedr. coranavirus.

Kan du lide at være kreativ? Kan du lide at hækle, strikke, brodere eller noget helt fjerde sammen med andre? Så er Nørkeklubben i Elsted sognegård noget for dig!

Vi mødes som udgangspunkt torsdage i ulige uger,  og vi har sæsonstart torsdag d. 16. januar kl. 14.00

Nørkleklubben er for alle – også hvis du blot har lyst til en kop kaffe i hyggeligt selskab. Tag dit eget kreative projekt med, og så sørger vi for kaffen.

Vi har en lille salgskurv, hvor der er mulighed for at sine kreative projekter til fordel for sognets menighedspleje. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke behøver at bidrage med ”varer” til salgskurven – det er kun, hvis man har lyst.

I Nørkleklubben er der også flere af os, der strikker og hækler dåbsklude til sognets dåbsbørn.  Sognets præster og menighedsråd bakker op om dåbsklude-initiativet – og har derfor besluttet at stille garn og opskrifter til rådighed til de, der gerne vil strikke/hækle dåbsklude. Du kan læse mere om dåbsklude-initiativet her.

Vi glæder os til at se dig i Nørkleklubben.

Mange hilsner

På vegne af Nørkleklubben

Christina Raakjær Nielsen, kordegn

Forårs-/sommersæson – 2. kvartal 2020:

Torsdag d. 26. marts kl. 14.00-16.00
Torsdag d. 16. april kl.14.00-16.00 (OBS – lige uge)
Torsdag d. 23. april kl. 14.00-16.00
Torsdag d. 7. maj kl. 14.00-16.00
Torsdag d. 28. maj kl. 14.00-16.00 (OBS– lige uge)
Torsdag d. 4. juni kl. 14.00-16.00
Torsdag d. 18. juni kl. 14.00-16.00 (sommerafslutning)

Vi planlægger en lille udflugt til en lokal garnbutik, hvorefter vi vil nyde kaffe og kage i det fri, hvis vejret tillader det, så hold øje med hjemmesiden for hvilken dato det bliver.

Vi har igen i år også planer om at mødes hen over sommeren til sommernørklerier. Hold øje med datoerne her på siden.

Nørkleklubben på udflugt – d. 6. juni 2019

Torsdag d. 6. juni tog vi på udflugt i Nørkleklubben i dejlig solskin. Vi mødtes kl. 13.45 ved sognegården, hvorefter vi kørte til en lokal garnbutik med masser af forskelligt garn, opskrifter og tilbehør – et rent slaraffenland, når man er glad for håndarbejde.

Efter vi fik afsluttet vores garnindkøb, kørte vi i samlet flok til shelterpladserne ved Egå Engsø, hvor vi spiste vores medbragte kaffe og kage

Tusind tak for en rigtig god og hyggeligt eftermiddag.