Nørkleklubben

Kan du lide at være kreativ? Kan du lide at hækle, strikke, brodere eller noget helt fjerde sammen med andre? Så er Nørkeklubben i Elsted sognegård noget for dig!

Vi mødes som udgangspunkt torsdage i ulige uger,  og vi har sæsonstart torsdag d. 16. januar kl. 14.00

Nørkleklubben er for alle – også hvis du blot har lyst til en kop kaffe i hyggeligt selskab. Tag dit eget kreative projekt med, og så sørger vi for kaffen.

Vi har en lille salgskurv, hvor der er mulighed for at sine kreative projekter til fordel for sognets menighedspleje. Det er dog vigtigt at understrege, at man ikke behøver at bidrage med ”varer” til salgskurven – det er kun, hvis man har lyst.

I Nørkleklubben er der også flere af os, der strikker og hækler dåbsklude til sognets dåbsbørn.  Sognets præster og menighedsråd bakker op om dåbsklude-initiativet – og har derfor besluttet at stille garn og opskrifter til rådighed til de, der gerne vil strikke/hækle dåbsklude. Du kan læse mere om dåbsklude-initiativet her.

Vi glæder os til at se dig i Nørkleklubben.

Mange hilsner

På vegne af Nørkleklubben

Christina Raakjær Nielsen, kordegn

Forårs-/sommersæson – 2. kvartal 2020:

Torsdag d. 26. marts kl. 14.00-16.00 – AFLYST iht. myndighedernes anbefaling vedr. coronavirus
Torsdag d. 16. april kl.14.00-16.00 (OBS – lige uge) AFLYST iht. myndighedernes anbefaling vedr. coronavirus
Torsdag d. 23. april kl.14.00-16.00 AFLYST iht. myndighedernes anbefaling vedr. coronavirus
Torsdag d. 7. maj kl. 14.00-16.00 AFLYST iht. myndighedernes anbefaling vedr. coronavirus
Torsdag d. 28. maj kl. 14.00-16.00 (OBS– lige uge) AFLYST iht. myndighedernes anbefaling vedr. coronavirus
Torsdag d. 4. juni kl. 14.00-16.00AFLYST iht. myndighedernes anbefaling vedr. coronavirus
Torsdag d. 18. juni kl. 14.00-16.00 (sommerafslutning) VI MØDES IGEN TIL NØRKLEKLUB DENNE TORSDAG

Vi planlægger en lille udflugt til en lokal garnbutik, hvorefter vi vil nyde kaffe og kage i det fri, hvis vejret tillader det, så hold øje med hjemmesiden for hvilken dato det bliver.

Sommernørklerier

Vi fortsætter med at nørkle hen over sommeren, for de, der kunne have lyst til det. Måske vi ind imellem rykker nørkleriet og kaffen udendørs, hvis vejret tillader det. nørklekub sol

Torsdag d. 2. juli kl. 14.00-16.00
Torsdag d. 16. juli kl. 14.00-16.00
Torsdag d. 30. juli kl. 14.00-16.00
Torsdag d. 13. august k. 14.00-16.00
Torsdag d. 27. august kl. 14.00-16.00

Nørkleklubben på udflugt – d. 6. juni 2019

Torsdag d. 6. juni tog vi på udflugt i Nørkleklubben i dejlig solskin. Vi mødtes kl. 13.45 ved sognegården, hvorefter vi kørte til en lokal garnbutik med masser af forskelligt garn, opskrifter og tilbehør – et rent slaraffenland, når man er glad for håndarbejde.

Efter vi fik afsluttet vores garnindkøb, kørte vi i samlet flok til shelterpladserne ved Egå Engsø, hvor vi spiste vores medbragte kaffe og kage

Tusind tak for en rigtig god og hyggeligt eftermiddag.