DIGITAL BESØGSTJENESTE – www.SnakSammen.dkErling1 SnakSammen

Røde Kors og Boblberg.dk har sammen etableret en landsdækkende digital besøgstjeneste til de mange danskere, der er isolerede og karantæneramte.
Et stort antal frivillige samtalevenner sidder klar på www.SnakSammen.dk, hvor man kan få en god samtale om hvad som helst. Tjenesten er for alle, der har brug for nogen at tale med, og målet er, at ingen skal føle sig isoleret. Man kan dele sine bekymringer og erfaringer, og ikke mindst udveksle smil.

Få et digitalt besøg og en god snak – Læs mere på www.SnakSammen.dk eller download folderen nedenfor:

Download “SnakSammen_folder_A5.pdf” SnakSammen_folder_A5.pdf – Downloadet 99 gange – 706 kB

REFLEKSIONER OG TANKER FRA PRÆSTERNE

Sognets præster har gjort sig nogle tanker om den situation, som vi befinder os i.

Sognets præster

Download en fælles refleksion nedenfor.

Download “Tanker fra sognets præster” Præstetanker-18.03.2020.pdf – Downloadet 266 gange – 533 kB

Download sognepræst Marianne Rothmann Bondes tanker om den nuværende situation:
Artikel fra kirkebladet april-juni 2020

Download “Præstetanker v. Marianne Rothmann Bonde” Præstetanker-v.-Marianne-Rothmann-Bonde-kirkeblad-2.-kvartal.pdf – Downloadet 240 gange – 338 kB