Pige-/drengekor

Pige-/drengekoret er for børn og unge fra 3.-7. klasse.
Det er sjovt at synge sammen, og det giver et helt særligt fællesskab. Samtidigt lægges der vægt på, at vi arbejder seriøst og bliver dygtige. Der er ingen optagelsesprøve, men der forventes et højt engagement og et ønske om at lære.
Vi synger både rytmisk og klassisk, og lærer at bruge stemmen på en sund måde. Basal nodelære er en del af undervisningen, og med tiden skal vi synge flerstemmigt.

I efteråret 2018 skal vi blandt andet:

• Synge til familiegudstjenester
  • Indspille nogle af de sange vi kan bedst
  • Synge julekoncert
  • Gå lucia
  • Synge i Aarhus Domkirke
  • Synge ved julekrybben på gågaden i Aarhus

Vi samarbejder med korene i Lystrup kirke. Det betyder, at vi nogle gange laver fælles korprøver og arrangementer. Hvis man har lyst til at synge med, får man selvfølgelig en detaljeret korplan, så man kan se alle aktiviteterne.
Koret øver torsdage kl. 15.00-16.00 i Elsted sognegård.
Første korprøve efter ferien er torsdag d. 6. september.

Interesserede kan kontakte organist Jørgen Ellekilde på tlf. 61 20 02 70 eller e-mail: organist@elstedkirke.dk