0 All Booked All Booked All Booked 7224 Studiekreds om Beethoven https://www.elstedkirke.dk/?event=studiekreds-om-beethoven-2&event_date=2020-09-16&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-09-16

Studiekreds om Beethoven


  • VEJVISER & PRINT
2020-09-16 19:30 2020-09-16 21:30 Europe/Copenhagen Studiekreds om Beethoven

STUDIEKREDS – BEETHOVEN 250 ÅR Onsdag d. 16. september kl. 19.30 i Elsted Sognegård Ludwig van Beethoven hører til blandt de største personligheder i historien. Som komponist rager han op over næsten alle andre. Han formidlede overgangen fra klassik til romantik og skabte i den proces værker, der selv et par århundreder efter hans død er hovedhjørnesten i det klassiske repertoire. Som menneske imponerer han ved sin temperamentsfulde karakter og en næsten overmenneskelig viljestyrke, der satte ham i stand til på trods af en snigende døvhed at komponere sine banebrydende værker. Selv i sine sidste leveår, hvor han på grund af døvheden var næsten totalt afsondret fra omverdenen, skabte han musik, der forbløffede og forvirrede samtiden. På seks aftener vil lektor og organist Peer Kjær Andersen fortælle om hans liv og virke, om den musik, han skrev og om den tid han levede i. Foredragene er ledsaget af musikeksempler fra hans vigtigste værker, så man får et kig ind i komponistens værksted. Læs mere om tilmelding her. 

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

STUDIEKREDS – BEETHOVEN 250 ÅR

Onsdag d. 16. september
kl. 19.30 i Elsted Sognegård


Ludwig van Beethoven hører til blandt de største personligheder i historien. Som komponist rager han op over næsten alle andre.beethoven-3567229_1280 Han formidlede overgangen fra klassik til romantik og skabte i den proces værker, der selv et par århundreder efter hans død er hovedhjørnesten i det klassiske repertoire. Som menneske imponerer han ved sin temperamentsfulde karakter og en næsten overmenneskelig viljestyrke, der satte ham i stand til på trods af en snigende døvhed at komponere sine banebrydende værker. Selv i sine sidste leveår, hvor han på grund af døvheden var næsten totalt afsondret fra omverdenen, skabte han musik, der forbløffede og forvirrede samtiden.

På seks aftener vil lektor og organist Peer Kjær Andersen fortælle om hans liv og virke, om den musik, han skrev og om den tid han levede i. Foredragene er ledsaget af musikeksempler fra hans vigtigste værker, så man får et kig ind i komponistens værksted.

Læs mere om tilmelding her.