0 All Booked All Booked All Booked 5421 Sommerstafet – Kanter & sprækker https://www.elstedkirke.dk/?event=sommerstafet-kanter-spraekker-2908&event_date=2019-08-29&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-08-29

Sommerstafet – Kanter & sprækker


  • VEJVISER & PRINT
2019-08-29 19:30 2019-08-29 21:30 Europe/Copenhagen Sommerstafet – Kanter & sprækker

. SOMMERSTAFET  – “KANTER & SPRÆKKER” Torsdag d. 29. august kl. 19.30 -21.30 OBS! Foredraget foregår i Skæring Kirke Livet med og uden Djævelens Penge – En familiekrønike fortalt af Elsebeth Kirk Elsebeth Kirk fortæller om sit oplæg: “Alle familier har interessante familiehistorier. Det særlige ved min familiehistorie er, at den er så veldokumenteret. Hans Kirk, Ellen Kirk og Maren Kirk har alle skrevet bøger og en del heraf med Kirk-familien og Indre Mission som inspirationskilder. I denne vestjyske familiehistorie har det kristne budskab hos de fleste i familien fundet vej gennem alle kanter og sprækker, Mit udgangspunkt i dette foredrag er virkeligheden bag Hans Kirks roman “Djævelens Penge”. Her er det tydeligt, hvordan religionen f.eks. havde betydning for en stor del af Kirk-familiens forhold til penge. Jeg vil i dette foredrag zoome ind på fortællinger om, hvordan livet med og uden Djævelens Penge har set ud i Kirk-familien gennem tiderne.” Vel mødt til en spændende aften i Skæring med fortællinger, der kommer ud over kanten!  Om sommerstafetten: Så er syv kirker i Aarhus Nord igen gået sammen om en herlig sommerstafet. Denne gang kommer det til at handle om at leve på kanten, som sårbar, som politiker, som lovbryder, som forretningsmand og som kunstner. Der blive fortællinger om mennesker, som livet er gået skævt for. Men der bliver også masser af sprækker, som lyset kan trænge igennem. Sådan omfavnes vi af det håb, der kommer til os gennem identitetsskabende fortællinger, gennem sang og musik, gennem kunst og kreativitet, gennem skønhed og tro. For livet er da værd at leve på trods af det som smerter … Det er gratis at deltage i stafetten ”Kanter & Sprækker”.Tilmelding er ikke nødvendig, og man er naturligvis ikke forpligtet på at deltage i samtlige aftner. Sommerstafetten er et samarbejde mellem Elsted, Lystrup, Skødstrup, Elev, Skæring, Hjortshøj og Egå sogne. Download folderen om sommerstafetten her, og læs om alle arrangementerne i sommerstafetten:

Skæring Kirkevej 1, 8250 Egå

.
SOMMERSTAFET  – “KANTER & SPRÆKKER”


Torsdag d. 29. august
kl. 19.30 -21.30
OBS! Foredraget foregår i Skæring Kirke


Livet med og uden Djævelens Penge – En familiekrønike fortalt af Elsebeth Kirk
Elsebeth Kirk fortæller om sit oplæg:Elsebeth Kirk
“Alle familier har interessante familiehistorier. Det særlige ved min familiehistorie er, at den er så veldokumenteret. Hans Kirk, Ellen Kirk og Maren Kirk har alle skrevet bøger og en del heraf med Kirk-familien og Indre Mission som inspirationskilder.
I denne vestjyske familiehistorie har det kristne budskab hos de fleste i familien fundet vej gennem alle kanter og sprækker,
Mit udgangspunkt i dette foredrag er virkeligheden bag Hans Kirks roman “Djævelens Penge”. Her er det tydeligt, hvordan religionen f.eks. havde betydning for en stor del af Kirk-familiens forhold til penge.
Jeg vil i dette foredrag zoome ind på fortællinger om, hvordan livet med og uden Djævelens Penge har set ud i Kirk-familien gennem tiderne.”
Vel mødt til en spændende aften i Skæring med fortællinger, der kommer ud over kanten!
 Om sommerstafetten:

Så er syv kirker i Aarhus Nord igen gået sammen om en herlig sommerstafet. Denne gang kommer det til at handle
om at leve på kanten, som sårbar, som politiker, som lovbryder, som forretningsmand og som kunstner. Der blive fortællinger om mennesker, som livet er gået skævt for. Men der bliver også masser af sprækker, som lyset kan trænge igennem. Sådan omfavnes vi af det håb, der kommer til os gennem identitetsskabende fortællinger, gennem sang og musik, gennem kunst og kreativitet, gennem skønhed og tro. For livet er da værd at leve på trods af det som smerter …

Det er gratis at deltage i stafetten ”Kanter & Sprækker”.Tilmelding er ikke nødvendig, og man er naturligvis ikke forpligtet på at deltage i samtlige aftner.

Sommerstafetten er et samarbejde mellem Elsted, Lystrup, Skødstrup, Elev, Skæring, Hjortshøj og Egå sogne.

Download folderen om sommerstafetten her, og læs om alle arrangementerne i sommerstafetten: