0 All Booked All Booked All Booked 5419 Sommerstafet – Kanter & sprækker https://www.elstedkirke.dk/?event=sommerstafet-kanter-spraekker-2208&event_date=2019-08-22&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-08-22

Sommerstafet – Kanter & sprækker


  • VEJVISER & PRINT
2019-08-22 19:30 2019-08-22 21:30 Europe/Copenhagen Sommerstafet – Kanter & sprækker

. SOMMERSTAFET  – “KANTER & SPRÆKKER” Torsdag d. 22. august kl. 19.30 -21.30 OBS! Foredraget foregår i Skødstrup Kirke “There´s a crack in everything!” Koncert med “Brothers of Mercy” “There´s a crack in everything” – sådan skrev og sang Leonard Cohen i sangen “Anthem”, som gik hen og blev en slags moderne fortolkning af påskeevangeliet. Og sådan har han faktisk gennem hele sin karriere i lyrik og poesi beskæftiget sig indgående med vores menneskeliv, vores forhold til hinanden og ikke mindst vores forhold til Gud. Nu kan Leonard Cohen jo desværre ikke selv komme til Skødstrup Kirke, men det kan heldigvis ”Brothers of Mercy”, der gennem de seneste 20 år har turneret rundt på barer, jazzklubber, i kirker, fængsler og på loppemarkeder og givet deres fortolkning af Leonard Cohens sangunivers. Det er godt, for så kan vi stadigvæk – også her i Skødstrup – få lov til at høre, at ethvert liv er fyldt med kanter og sprækker; Vi kan høre, at “there´s a crack in everything, that’s how the light gets in.” Foto: Fotograf: Thomas Kvist Christiansen, ElboBladet   Om sommerstafetten: Så er syv kirker i Aarhus Nord igen gået sammen om en herlig sommerstafet. Denne gang kommer det til at handle om at leve på kanten, som sårbar, som politiker, som lovbryder, som forretningsmand og som kunstner. Der blive fortællinger om mennesker, som livet er gået skævt for. Men der bliver også masser af sprækker, som lyset kan trænge igennem. Sådan omfavnes vi af det håb, der kommer til os gennem identitetsskabende fortællinger, gennem sang og musik, gennem kunst og kreativitet, gennem skønhed og tro. For livet er da værd at leve på trods af det som smerter … Det er gratis at deltage i stafetten ”Kanter & Sprækker”.Tilmelding er ikke nødvendig, og man er naturligvis ikke forpligtet på at deltage i samtlige aftner. Sommerstafetten er et samarbejde mellem Elsted, Lystrup, Skødstrup, Elev, Skæring, Hjortshøj og Egå sogne. Download folderen om sommerstafetten her, og læs om alle arrangementerne i sommerstafetten:

Kirkepladsen 4, 8541 Skødstrup

.
SOMMERSTAFET  – “KANTER & SPRÆKKER”


Torsdag d. 22. august
kl. 19.30 -21.30
OBS! Foredraget foregår i Skødstrup Kirke


“There´s a crack in everything!”
Koncert med “Brothers of Mercy”

“There´s a crack in everything” – sådan skrev og sang Leonard Cohen i sangen “Anthem”, som gik hen og blev en slags moderne fortolkning af påskeevangeliet. Og sådan har han faktisk gennem hele sin karriere i lyrik og poesi beskæftiget sig indgående med vores menneskeliv, vores forhold til hinanden og ikke mindst vores forhold til Gud.
Nu kan Leonard Cohen jo desværre ikke selv komme til Skødstrup Kirke, men det kan heldigvis ”Brothers of Mercy”, der gennem de seneste 20 år har turneret rundt på barer, jazzklubber, i kirker, fængsler og på loppemarkeder og givet deres fortolkning af Leonard Cohens sangunivers.
Det er godt, for så kan vi stadigvæk – også her i Skødstrup – få lov til at høre, at ethvert liv er fyldt med kanter og sprækker; Vi kan høre, at “there´s a crack in everything, that’s how the light gets in.”
Brothers of Mercy 2
Foto: Fotograf: Thomas Kvist Christiansen, ElboBladet

 

Om sommerstafetten:
Så er syv kirker i Aarhus Nord igen gået sammen om en herlig sommerstafet. Denne gang kommer det til at handle
om at leve på kanten, som sårbar, som politiker, som lovbryder, som forretningsmand og som kunstner. Der blive fortællinger om mennesker, som livet er gået skævt for. Men der bliver også masser af sprækker, som lyset kan trænge igennem. Sådan omfavnes vi af det håb, der kommer til os gennem identitetsskabende fortællinger, gennem sang og musik, gennem kunst og kreativitet, gennem skønhed og tro. For livet er da værd at leve på trods af det som smerter …

Det er gratis at deltage i stafetten ”Kanter & Sprækker”.Tilmelding er ikke nødvendig, og man er naturligvis ikke forpligtet på at deltage i samtlige aftner.

Sommerstafetten er et samarbejde mellem Elsted, Lystrup, Skødstrup, Elev, Skæring, Hjortshøj og Egå sogne.

Download folderen om sommerstafetten her, og læs om alle arrangementerne i sommerstafetten: