0 All Booked All Booked All Booked 5313 Sang-eftermiddag – Syng i den blå https://www.elstedkirke.dk/?event=sangeftermiddag-1205&event_date=2024-05-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-24

Sang-eftermiddag – Syng i den blå


  • VEJVISER & PRINT
2024-05-24 15:00 2024-05-24 16:00 Europe/Copenhagen Sang-eftermiddag – Syng i den blå

SANGEFTERMIDDAG – FRA FRANK JÆGER TIL THORKILD BJØRNVIG med Anna Bojsen-Møller, tidl. sognepræst v. Risskov Kirke Søndag d. 12. maj kl. 15:00 Til denne sangeftermiddag har vi inviteret Anna Bojsen-Møller, som vælger sangene og fortæller. Hun er præst og har arbejdet i 22 år ved Risskov Kirke, inden hun gik på pension i 2017. Størstedelen af stillingen bestod i virket som hospitalspræst. Tidligere har hun været fængselspræst ved Vestre Fængsel i København og højskolelærer i Ry. Til denne sangeftermiddag bliver Anna Bojsen-Møllers udgangspunkt det litterære tidsskrift Heretica. Det var et meget betydningsfuldt tidsskrift, som fik stor indflydelse på litteraturen og kunsten i tiden efter Anden Verdenskrig. Under overskriften ”Fra Frank Jæger til Thorkild Bjørnvig” vil hun komme ind på de digtere, som var tilknyttet tidsskriftet og har sange med i højskolesangbogen.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

SANGEFTERMIDDAG – FRA FRANK JÆGER TIL THORKILD BJØRNVIG
med Anna Bojsen-Møller, tidl. sognepræst v. Risskov Kirke

Søndag d. 12. maj
kl. 15:00


Til denne sangeftermiddag har vi inviteret Anna Bojsen-Møller, som vælger sangene og fortæller. Hun er præst og har arbejdet i 22 år ved Risskov Kirke, inden hun gik på pension i 2017. Størstedelen af stillingen bestod i virket som hospitalspræst.

Tidligere har hun været fængselspræst ved Vestre Fængsel i København og højskolelærer i Ry.

Til denne sangeftermiddag bliver Anna Bojsen-Møllers udgangspunkt det litterære tidsskrift Heretica. Det var et meget betydningsfuldt tidsskrift, som fik stor indflydelse på litteraturen og kunsten i tiden efter Anden Verdenskrig.

Under overskriften ”Fra Frank Jæger til Thorkild Bjørnvig” vil hun komme ind på de digtere, som var tilknyttet tidsskriftet og har sange med i højskolesangbogen.

Risskov Kirke, Anna B. Møller