0 Elsted Menighedsråd All Booked All Booked All Booked 6605 Samtalesalon om tilgivelse https://www.elstedkirke.dk/?event=samtalesalon-om-tilgivelse-2805&event_date=2020-05-28&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-05-28

Samtalesalon om tilgivelse


Register 2020-05-28 20:00 2020-05-28 21:30 Europe/Copenhagen Samtalesalon om tilgivelse

SAMTALESALON Torsdag d. 28. maj Kl. 20.00-21.30 i  Elsted Sognegård Denne aften får vi besøg af hospitalspræst Lena Wagner, som vil fortælle om tilgivelse. Hvis du er interesseret i at deltage, bedes du skrive til Caroline på følgende mail: cedalgaard@mail.dk senest en uge før samtalesalonen, og du vil herefter få tilsendt det oplæg/tiltag, der vil blive talt om i samtalesalonen. OBS! Samtalesalonen foregår selvfølgelig efter de retningslinjer, der er i forbindelse med genåbningen af kirkerne. Om samtalesalonen: En samtalesalon er et samlingspunkt for folk, der gerne vil snakke med hinanden på en ny måde. Mest af alt minder det om at tilbringe en hyggelig aften på en café. Forskellen er bare, at til samtalesaloner kan man sagtens møde op alene, for salonværten sørger for, at du kommer i snak med de andre spændende gæster uden at skulle bruge tid på at spørge “Nå, hvad laver du så”. Emnerne vi drøfter i samtalesalonen er af eksistentiel karakter, såsom frihed, identitet, ansvar og andre emner, som alle kan identificere sig med. Det er salonværten der, som udgangspunkt, har ansvaret for at finde emner, men deltagerne er meget velkommen til at komme med bidrag til gruppediskussionerne. Samtalesalonen er for alle kvinder og mænd 40 +, eftersom ens børn måske er ved at være store og man får et andet fokus i livet. Læs mere om samtalesalonen på www. elstedkirke.dk/samtalesalon

Elsted Kirkeplads 1

SAMTALESALON


Torsdag d. 28. maj
Kl. 20.00-21.30 i  Elsted Sognegård


Denne aften får vi besøg af hospitalspræst Lena Wagner, som vil fortælle om tilgivelse.

Hvis du er interesseret i at deltage, bedes du skrive til Caroline på følgende mail: cedalgaard@mail.dk senest en uge før samtalesalonen, og du vil herefter få tilsendt det oplæg/tiltag, der vil blive talt om i samtalesalonen.

OBS! Samtalesalonen foregår selvfølgelig efter de retningslinjer, der er i forbindelse med genåbningen af kirkerne.

Om samtalesalonen:
En samtalesalon er et samlingspunkt for folk, der gerne vil snakke med hinanden på en ny måde. Mest af alt minder det om at tilbringe en hyggelig aften på en café. Forskellen er bare, at til samtalesaloner kan man sagtens møde op alene, for salonværten sørger for, at du kommer i snak med de andre spændende gæster uden at skulle bruge tid på at spørge “Nå, hvad laver du så”. Emnerne vi drøfter i samtalesalonen er af eksistentiel karakter, såsom frihed, identitet, ansvar og andre emner, som alle kan identificere sig med. Det er salonværten der, som udgangspunkt, har ansvaret for at finde emner, men deltagerne er meget velkommen til at komme med bidrag til gruppediskussionerne.

Samtalesalonen er for alle kvinder og mænd 40 +, eftersom ens børn måske er ved at være store og man får et andet fokus i livet.

Læs mere om samtalesalonen på www. elstedkirke.dk/samtalesalon