0 All Booked All Booked All Booked 7195 AFLYST Påskespil og lagkagefest – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=paaskespil-og-lagkagefest-ivn-0504&event_date=2021-04-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-04-05

AFLYST Påskespil og lagkagefest – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2021-04-05 14:00 2021-04-05 17:00 Europe/Copenhagen AFLYST Påskespil og lagkagefest – IVN

. . AFLYST    GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Mandag d. 5. april Anden påskedag kl. 14:00 ved Iben Vinther Nordestgaard Hvordan er det nu med påsken? Hvorfor hedder det palmesøndag? Og hvad skete der egentlig langfredag? Kom og få svarene mandag den 5. april kl. 14.00, hvor der er påskespil i kirken. Det er vores dygtige minikonfirmander fra 3.C og 3.D fra Elsted skole, der opfører påskens vigtige begivenheder for os som en afslutning på deres minikonfirmandforløb. Her får minikonfirmanderne også overrakt deres fine hjemmelavede festlige laminerede skriveunderlag. Efter påskespillet er der lagkagefest i sognegården. I må meget gerne tilmelde jer på elsted.sogn@km.dk, så der er nok lagkage til alle. Til sidst er der måske gemt et lille påskeæg et sted… Vi glæder os til at se jer. Vel mødt!        

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.

AFLYST    GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Mandag d. 5. april
Anden påskedag
kl. 14:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


Hvordan er det nu med påsken? Hvorfor hedder det palmesøndag? Og hvad skete der egentlig langfredag? Kom og få svarene mandag den 5. april kl. 14.00, hvor der er påskespil i kirken. Det er vores dygtige minikonfirmander fra 3.C og 3.D fra Elsted skole, der opfører påskens vigtige begivenheder for os som en afslutning på deres minikonfirmandforløb. Her får minikonfirmanderne også overrakt deres fine hjemmelavede festlige laminerede skriveunderlag.

Efter påskespillet er der lagkagefest i sognegården. I må meget gerne tilmelde jer på elsted.sogn@km.dk, så der er nok lagkage til alle.

Til sidst er der måske gemt et lille påskeæg et sted…

Vi glæder os til at se jer. Vel mødt!

 

PÜskespil 31_formindsket