0 All Booked All Booked All Booked 4181 Musik til eftertanke https://www.elstedkirke.dk/?event=musik-til-eftertanke-0909&event_date=2018-09-09&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-09-09

Musik til eftertanke


  • VEJVISER & PRINT
2018-09-09 16:00 2018-09-09 17:00 Europe/Copenhagen Musik til eftertanke

. MUSIK TIL EFTERTANKE Søndag d. 9. september kl. 16.00-17.00 (Bemærk nyt tidspunkt) Musik til eftertanke er nu ved at være en god tradition. Der har været snakket om, hvilket tidspunkt, der er det bedste. Det er svært at svare på, så nu prøver vi at flytte det til kl. 16.00-17.00 for at se, om det er bedre. (Tanker og kommentarer er altid velkomne, så arrangementet finder sin bedst mulige form.) I det tidsrum vil der være musik i kirken, og man kan komme når det måtte passe og sidde så længe man ønsker det. Musikken vil være meget blandet, men generelt til den rolige side. Vi har valgt søndag eftermiddag, da vi ved, at mange er på kirkegården på det tidspunkt. Så vil der nu være mulighed for at tage en stund til eftertanke i kirken og lytte til lidt musik, på en uformel måde. Hver gang vil der være en præst til stede. Vedkommende har ikke nogen formel funktion, men er til rådighed for dem, som måtte ønske at snakke. Der vil hver gang være kaffe på kanden, som man kan tage og nyde, mens man lytter til musikken, eller snakker med præsten.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
MUSIK TIL EFTERTANKE


Søndag d. 9. september
kl. 16.00-17.00 (Bemærk nyt tidspunkt)


Musik til eftertanke er nu ved at være en god tradition. Der har været snakket om, hvilket tidspunkt, der er det bedste. Det er svært at svare på, så nu prøver vi at flytte det til kl. 16.00-17.00 for at se, om det er bedre. (Tanker og kommentarer er altid velkomne, så arrangementet finder sin bedst mulige form.)

I det tidsrum vil der være musik i kirken, og man kan komme når det måtte passe og sidde så længe man ønsker det. Musikken vil være meget blandet, men generelt til den rolige side.

Vi har valgt søndag eftermiddag, da vi ved, at mange er på kirkegården på det tidspunkt. Så vil der nu være mulighed for at tage en stund til eftertanke i kirken og lytte til lidt musik, på en uformel måde.

Hver gang vil der være en præst til stede. Vedkommende har ikke nogen formel funktion, men er til rådighed for dem, som måtte ønske at snakke.

Der vil hver gang være kaffe på kanden, som man kan tage og nyde, mens man lytter til musikken, eller snakker med præsten.