0 All Booked All Booked All Booked 10588 Menighedsmøde https://www.elstedkirke.dk/?event=menighedsmoede-3&event_date=2023-11-26&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-11-26

Menighedsmøde


  • VEJVISER & PRINT
2023-11-26 12:00 2023-11-26 14:00 Europe/Copenhagen Menighedsmøde

. . . MENIGHEDSMØDE I ELSTED SOGNEGÅRD Søndag d. 26. november Ca. kl. 12.15 efter gudstjenesten Sidste søndag i kirkeåret er ensbetydende med det årlige menighedsmøde i Elsted Sogn, hvor du har mulighed for at møde hele menighedsrådet. Der indkaldes derfor til menighedsrådsmøde iht. Bekendtgørelse af lov om menighedsråd, kap. 7, § 41, stk. 2: ”Menighedsrådet indkalder en gang om året til et menighedsmøde, hvor rådet redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.” Vi spiser frokost sammen i sognegården efter gudstjenesten. Herefter giver menighedsrådet en aktuel status på, hvad der sker i sognet, hvad menighedsrådet har lavet i løbet af året, og hvad der er af planer det kommende år. Herudover redegør menighedsrådet for sidste års regnskab og det kommende budget. Hvis du ved, du kommer, giv gerne kirkekontoret besked på tlf. 4012 1065 eller elsted.sogn@km.dk   Velmødt!

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
MENIGHEDSMØDE I ELSTED SOGNEGÅRD


Søndag d. 26. november
Ca. kl. 12.15 efter gudstjenesten


Sidste søndag i kirkeåret er ensbetydende med det årlige menighedsmøde i Elsted Sogn, hvor du har mulighed for at møde hele menighedsrådet. Der indkaldes derfor til menighedsrådsmøde iht. Bekendtgørelse af lov om menighedsråd, kap. 7, § 41, stk. 2:
”Menighedsrådet indkalder en gang om året til et menighedsmøde, hvor rådet redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.”

Vi spiser frokost sammen i sognegården efter gudstjenesten. Herefter giver menighedsrådet en aktuel status på, hvad der sker i sognet, hvad menighedsrådet har lavet i løbet af året, og hvad der er af planer det kommende år. Herudover redegør menighedsrådet for sidste års regnskab og det kommende budget.

Hvis du ved, du kommer, giv gerne kirkekontoret besked på tlf. 4012 1065 eller elsted.sogn@km.dk

 

Velmødt!