0 All Booked All Booked All Booked 4575 Menighedsmøde https://www.elstedkirke.dk/?event=menighedsmoede-2511&event_date=2018-11-25&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-11-25

Menighedsmøde


  • VEJVISER & PRINT
2018-11-25 12:00 2018-11-25 14:00 Europe/Copenhagen Menighedsmøde

. . . MENIGHEDSMØDE I ELSTED SOGNEGÅRD Søndag d. 25. november Ca. kl. 12.00 efter gudstjenesten Sidste søndag i kirkeåret er ensbetydende med det årlige menighedsmøde i Elsted Sogn, hvor du har mulighed for at møde hele menighedsrådet. Vi spiser frokost sammen i sognegården efter gudstjenesten søndag d. 25. november, der forventes afsluttet ca. kl. 12.00. Herefter får vi en aktuel status på, hvad der sker i sognet, hvad menighedsrådet har lavet i løbet af året, og hvad der er af planer det kommende år. Herudover vil menighedsrådet redegøre for sidste års regnskab og det kommende budget. Der indkaldes til menighedsrådsmøde iht. Bekendtgørelse af lov om menighedsråd, kap. 7, § 41, stk. 2: ”Menighedsrådet indkalder en gang om året til et menighedsmøde, hvor rådet redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.” Dagsordenen for menighedsmødet kan du finde her.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
MENIGHEDSMØDE I ELSTED SOGNEGÅRD


Søndag d. 25. november
Ca. kl. 12.00 efter gudstjenesten


Sidste søndag i kirkeåret er ensbetydende med det årlige menighedsmøde i Elsted Sogn, hvor du har mulighed for at møde hele menighedsrådet.
Vi spiser frokost sammen i sognegården efter gudstjenesten søndag d. 25. november, der forventes afsluttet ca. kl. 12.00. Herefter får vi en aktuel status på, hvad der sker i sognet, hvad menighedsrådet har lavet i løbet af året, og hvad der er af planer det kommende år. Herudover vil menighedsrådet redegøre for sidste års regnskab og det kommende budget.
Der indkaldes til menighedsrådsmøde iht. Bekendtgørelse af lov om menighedsråd, kap. 7, § 41, stk. 2:
”Menighedsrådet indkalder en gang om året til et menighedsmøde, hvor rådet redegør for sidste års regnskab og det kommende års budget. Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år.”

Dagsordenen for menighedsmødet kan du finde her.