0 All Booked All Booked All Booked 5733 Mandeklubben – Poverty Walk https://www.elstedkirke.dk/?event=mandeklubben0408&event_date=2019-08-04&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-08-04

Mandeklubben – Poverty Walk


  • VEJVISER & PRINT
2019-08-04 15:00 2019-08-04 17:00 Europe/Copenhagen Mandeklubben – Poverty Walk

. . MANDEKLUBBEN PÅ POVERTY WALK Søndag d. 4. august kl. 15:00 – ca. 17:00 OBS! Andet mødested: Værestedet, Jægergårdsgade 107, 8000 Aarhus C Denne søndag skal vi sammen med en guide på Povertywalk rundt i Aarhus. Turen varer ca. to timer. Undervejs vil vi få forevist nogle af de vigtigste steder og tilbud, som de udsatte borgere i Aarhus har kendskab til. Guiden vil undervejs fortælle sin personlige historie om livet på gaden med de mange udfordringer det indebærer. Vi vil få rig mulighed for at stille spørgsmål og være nysgerrige på miljøet og personer. Prisen afhænger af antal tilmeldte, men ca. kr. 50,00 pr. person. Tilmelding kan stadig nås. Kontakt: Preben Bøgelund Mail: pbog@aarhus.dk Tlf. 29204039 Du kan læse mere om Poverty Walk her. Om Mandeklubben: Mandeklubben er et nyt fællesskab for mænd i Elsted/Lystrup. Vi har brug for dig – al det, du har fået med dig i livet, og det, du kan give videre til andre. Vi tror på, at vi kan lære af hinanden, at vi kan få nogle gode oplevelser sammen og styrke hinanden. Vi har ikke alle svar på, hvad det er, vi tænker med fællesskabet. Det skal DU være med til at bestemme. • Vi ikke en pensionistklub eller for de unge – alle aldre er velkomne! • Vi er ikke en vandreklub, en frimærkeklub eller en politisk forening – men vi skal være aktive sammen • Vi har fokus på fællesskab, fælles oplevelser og at vi sammen kan styrke hinanden • Vi er ikke en forening med vedtægter, bestyrelse og generalforsamling – vi beslutter tingene sammen og hjælpes ad Så kom med! Vi har brug for dig!

Jægergårdsgade 107, 8000 Aarhus C

.
.
MANDEKLUBBEN PÅ POVERTY WALK

Søndag d. 4. august
kl. 15:00 – ca. 17:00
OBS! Andet mødested: Værestedet, Jægergårdsgade 107, 8000 Aarhus C


Denne søndag skal vi sammen med en guide på Povertywalk rundt i Aarhus. Turen varer ca. to timer. Undervejs vil vi få forevist nogle af de vigtigste steder og tilbud, som de udsatte borgere i Aarhus har kendskab til. Guiden vil undervejs fortælle sin personlige historie om livet på gaden med de mange udfordringer det indebærer. Vi vil få rig mulighed for at stille spørgsmål og være nysgerrige på miljøet og personer.

Prisen afhænger af antal tilmeldte, men ca. kr. 50,00 pr. person.
Tilmelding kan stadig nås. Kontakt:
Preben Bøgelund
Mail: pbog@aarhus.dk
Tlf. 29204039

Du kan læse mere om Poverty Walk her.


Om Mandeklubben:
Mandeklubben er et nyt fællesskab for mænd i Elsted/Lystrup.
Vi har brug for dig – al det, du har fået med dig i livet, og det, du kan give videre til andre.
Vi tror på, at vi kan lære af hinanden, at vi kan få nogle gode oplevelser sammen og styrke hinanden.
Vi har ikke alle svar på, hvad det er, vi tænker med fællesskabet. Det skal DU være med til at bestemme.

• Vi ikke en pensionistklub eller for de unge – alle aldre er velkomne!
• Vi er ikke en vandreklub, en frimærkeklub eller en politisk forening – men vi skal være aktive sammen
• Vi har fokus på fællesskab, fælles oplevelser og at vi sammen kan styrke hinanden
• Vi er ikke en forening med vedtægter, bestyrelse og generalforsamling – vi beslutter tingene sammen og hjælpes ad

Så kom med! Vi har brug for dig!