0 All Booked All Booked All Booked 2629 Lysmesse – MRB https://www.elstedkirke.dk/?event=lysmesse-mrb&event_date=2017-02-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-02-05

Lysmesse – MRB


  • VEJVISER & PRINT
2017-02-05 17:00 2017-02-05 18:00 Europe/Copenhagen Lysmesse – MRB

. . . GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE – LYSMESSE Søndag d. 5. februar Sidste s.e. helligtrekonger kl. 17:00 ved Marianne Rothmann Bonde Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse. Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste, hvor der veksles mellem tekstlæsninger, lystænding, fællessalmer, gospelsang og orgelmusik. Altsammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet. Efter Gudstjenesten er der varme drikke i våbenhuset.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE – LYSMESSE


Søndag d. 5. februar


Sidste s.e. helligtrekonger
kl. 17:00 ved Marianne Rothmann Bonde


Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse. Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste, hvor der veksles mellem tekstlæsninger, lystænding, fællessalmer, gospelsang og orgelmusik. Altsammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet. Efter Gudstjenesten er der varme drikke i våbenhuset.