0 All Booked All Booked All Booked 7134 Lysmesse – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=lysmesse-ivn-0702&event_date=2021-02-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-02-07

Lysmesse – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2021-02-07 16:00 2021-02-07 17:00 Europe/Copenhagen Lysmesse – IVN

. . . LYSMESSE (KYNDELMISSE) I ELSTED KIRKE Søndag d. 7. februar Seksagesima Kl. 16:00 ved Iben Vinther Nordestgaard Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse. Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste. Der er tekstlæsninger, levende lys, musik med orgel og violin samt solosang. Alt sammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og af Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet. På grund af restriktionerne kan vi i år desværre ikke byde på varme drikke i våbenhuset efter gudstjenesten.   Der er plads til maksimalt 15 personer i kirken ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig. Når pladserne i kirken er fyldt, er der plads til 18 personer i sognegården hvortil der vil være lyd- og billedtransmission. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet. • Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 40 12 10 65 • Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Iben Vinther Nordestgaard telefon 24 40 23 84. Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn og telefonnummer. Dette gør vi for eventuel smitteopsporing og for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads. Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
LYSMESSE (KYNDELMISSE) I ELSTED KIRKE


Søndag d. 7. februar
Seksagesima
Kl. 16:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse.

Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste. Der er tekstlæsninger, levende lys, musik med orgel og violin samt solosang.

Alt sammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og af Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet.

På grund af restriktionerne kan vi i år desværre ikke byde på varme drikke i våbenhuset efter gudstjenesten.

 


Der er plads til maksimalt 15 personer i kirken ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig.
Når pladserne i kirken er fyldt, er der plads til 18 personer i sognegården hvortil der vil være lyd- og billedtransmission. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet.

• Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 40 12 10 65
• Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Iben Vinther Nordestgaard telefon 24 40 23 84.

Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn og telefonnummer. Dette gør vi for eventuel smitteopsporing og for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads. Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her.