0 All Booked All Booked All Booked 3687 “Sommerlys, og så kommer natten” https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkredsen-laeser-sommerlys&event_date=2018-04-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-04-05

“Sommerlys, og så kommer natten”


  • VEJVISER & PRINT
2018-04-05 19:30 2018-04-05 21:30 Europe/Copenhagen “Sommerlys, og så kommer natten”

LITTERATURKREDS “Sommerlys, og så kommer natten” af Jón Kalman Stefánsson Torsdag d. 5. april kl. 19:30 Denne aften mødes vi for at gennemgå bogen “Sommerlys, og så kommer natten” af den islandske forfatter Jón Kalman Stefánsson “Sommerlys, og så kommer natten” er en roman om menneskers livsvilkår, deres drømme, længsler, skøre ideer og kamp med forbudte følelser og voldsom lidenskab. De samme personer dukker op skiftevis i hoved- og biroller, og deres historie og skæbne væves sammen til en poetisk og sanselig, burlesk og varm, livsklog og humoristisk beretning om hvad det vil sige at være menneske på godt og ondt. Det er magisk realisme på islandsk. Vel mødt til en god aften i litteraturens tegn.      

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

LITTERATURKREDS
“Sommerlys, og så kommer natten” af Jón Kalman Stefánsson


Torsdag d. 5. april
kl. 19:30


Denne aften mødes vi for at gennemgå bogen
“Sommerlys, og så kommer natten” af den islandske forfatter Jón Kalman Stefánsson

“Sommerlys, og så kommer natten” er en roman om menneskers livsvilkår, deres drømme, længsler, skøre ideer og kamp med forbudte følelser og voldsom lidenskab. De samme personer dukker op skiftevis i hoved- og biroller, og deres historie og skæbne væves sammen til en poetisk og sanselig, burlesk og varm, livsklog og humoristisk beretning om hvad det vil sige at være menneske på godt og ondt. Det er magisk realisme på islandsk.

Vel mødt til en god aften i litteraturens tegn.

Jon-Kalman-Stefansson-Sommerlys-og-saa-kommer-natten-bogforside