0 All Booked All Booked All Booked 3225 Litteraturkredsen læser “Pigen i den røde frakke” https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkredsen-laeser-pigen-i-den-roede-frakkekoenhed-2&event_date=2017-11-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-11-23

Litteraturkredsen læser “Pigen i den røde frakke”


  • VEJVISER & PRINT
2017-11-23 19:30 2017-11-23 21:30 Europe/Copenhagen Litteraturkredsen læser “Pigen i den røde frakke”

. . . . . LITTERATURKREDS “Pigen i den røde frakke” af Roma Ligocka Torsdag d. 23. november kl. 19:30 Kan du huske den lille pige i den røde frakke i Steven Spielbergs film Schindlers liste? “Pigen i den røde frakke” er historien om Roma Ligocka, en af de få polske jøder, der overlevede 2. Verdenskrig. For første gang fortæller Ligocka nu sin historie for offentligheden, fra hendes tidligste barneerindringer som polsk jøde i Krakows ghetto, til hendes kamp for som voksen at gøre op med barndommens traumer. Med stor indsigt og smerte beskriver Ligocka de stadigt tilbagevendende livskriser, herunder forsøget på at forene de mange roller som både kvinde, hustru, mor og skuespillerinde i efterkrigstidens Europa, og i et moderne og kriseramt Polen præget af politisk tumult. Vel mødt til en god aften i litteraturens tegn!    

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
.
.

LITTERATURKREDS
“Pigen i den røde frakke” af Roma Ligocka


Torsdag d. 23. november
kl. 19:30


Kan du huske den lille pige i den røde frakke i Steven Spielbergs film Schindlers liste?

“Pigen i den røde frakke” er historien om Roma Ligocka, en af de få polske jøder, der overlevede 2. Verdenskrig. For første gang fortæller Ligocka nu sin historie for offentligheden, fra hendes tidligste barneerindringer som polsk jøde i Krakows ghetto, til hendes kamp for som voksen at gøre op med barndommens traumer. Med stor indsigt og smerte beskriver Ligocka de stadigt tilbagevendende livskriser, herunder forsøget på at forene de mange roller som både kvinde, hustru, mor og skuespillerinde i efterkrigstidens Europa, og i et moderne og kriseramt Polen præget af politisk tumult.

Vel mødt til en god aften i litteraturens tegn!

 

Pigen i den røde rakke