0 All Booked All Booked All Booked 2584 Litteraturkredsen læser “Ivan Iljitjs død” https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkredsen-laeser-ivan-iljitjs-doed&event_date=2017-03-30&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-03-30

Litteraturkredsen læser “Ivan Iljitjs død”


  • VEJVISER & PRINT
2017-03-30 19:30 2017-03-30 21:30 Europe/Copenhagen Litteraturkredsen læser “Ivan Iljitjs død”

. . . . . LITTERATURKREDS “Ivan Iljitjs død” af Leo Tolstoj Torsdag d. 30. marts kl. 19:30 “Ivan Iljitjs død” er en kort roman fra 1886 af den russiske forfatter Leo Tolstoy. I romanen følger vi Ivan Iljitjs, som efter mange år i provinsen endelig får det job, han ønsker, i hovedstden Skt. Petersborg. Ivan flytter ind i en ny lejlighed med sin kone og sammen går de igang med at finde sig til rette ligesom de andre russere. Da Ivan skal hænge et billede op, slår han sig slemt og således bliver det starten på en livslang sygdom. I “Ivan Iljitjs død” følger vi den døende mand, der er rædselsslagen for sin egen død. Denne aften får vi besøg af sognepræst Lena Kjems, der med udgangspunkt i bogen vil holde et oplæg om sorg og død.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
.
.

LITTERATURKREDS
“Ivan Iljitjs død” af Leo Tolstoj


Torsdag d. 30. marts
kl. 19:30


“Ivan Iljitjs død” er en kort roman fra 1886 af den russiske forfatter Leo Tolstoy. I romanen følger vi Ivan Iljitjs, som efter mange år i provinsen endelig får det job, han ønsker, i hovedstden Skt. Petersborg. Ivan flytter ind i en ny lejlighed med sin kone og sammen går de igang med at finde sig til rette ligesom de andre russere. Da Ivan skal hænge et billede op, slår han sig slemt og således bliver det starten på en livslang sygdom. I “Ivan Iljitjs død” følger vi den døende mand, der er rædselsslagen for sin egen død.

Denne aften får vi besøg af sognepræst Lena Kjems, der med udgangspunkt i bogen vil holde et oplæg om sorg og død.