0 All Booked All Booked All Booked 3223 Litteraturkredsen læser “Folkets skønhed” https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkredsen-laeser-folkets-skoenhed&event_date=2017-10-26&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-10-26

Litteraturkredsen læser “Folkets skønhed”


  • VEJVISER & PRINT
2017-10-26 19:30 2017-10-26 21:30 Europe/Copenhagen Litteraturkredsen læser “Folkets skønhed”

. . . . . LITTERATURKREDS “Folkets skønhed” af Merete Pryds Helle Torsdag d. 26. oktober kl. 19:30   Marie vokser op på Langeland 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag – også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere. Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til hovedstaden for at skabe sig en ny og bedre fremtid. Men Langeland flytter med på godt og ondt. ”Folkets skønhed” er titlen på et maleri, men det er også titlen på Merete Pryds Helles slægtskrønike baseret på hendes egen familiehistorie. ”Folkets skønhed” er fortællingen om de kvinder, der gik forud for forfatteren. Det er fortællingen om små kår og forsøget på at rive sig fri, uden at det lykkes særlig godt. Vel mødt til endnu en god aften i litteraturens tegn!  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
.
.

LITTERATURKREDS
“Folkets skønhed” af Merete Pryds Helle


Torsdag d. 26. oktober
kl. 19:30


 

Marie vokser op på Langeland 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag – også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere. Lyset melder sig i form af Otto, en elektrikerlærling med klare blå øjne. Sammen undslipper de Langelands fattigdom og rejser til hovedstaden for at skabe sig en ny og bedre fremtid. Men Langeland flytter med på godt og ondt.

”Folkets skønhed” er titlen på et maleri, men det er også titlen på Merete Pryds Helles slægtskrønike baseret på hendes egen familiehistorie. ”Folkets skønhed” er fortællingen om de kvinder, der gik forud for forfatteren. Det er fortællingen om små kår og forsøget på at rive sig fri, uden at det lykkes særlig godt.

Vel mødt til endnu en god aften i litteraturens tegn!

Folkets skønhed