0 All Booked All Booked All Booked 2581 Litteraturkredsen læser “De urolige” https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkredsen-laeser-de-urolige&event_date=2017-02-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-02-23

Litteraturkredsen læser “De urolige”


  • VEJVISER & PRINT
2017-02-23 19:30 2017-02-23 21:30 Europe/Copenhagen Litteraturkredsen læser “De urolige”

. . . . . LITTERATURKREDS “De urolige” af Linn Ullmann Torsdag d. 23. februar kl. 19:30 I den prisbelønnede roman De urolige af den norske forfatter Linn Ullmann sidder far og datter med en båndoptager mellem sig. Planen var, at de skulle dokumentere det at blive gammel i en bog, de to skulle lave sammen. Men da de endelig er i gang, har alderdommen fået tag i ham på en måde, der gør samtalerne uforudsigelige og knitrende. De urolige er en legesyg, udforskende og genreoverskridende roman om et barn, som ikke kan vente på at blive voksen, og forældre, som helst vil være børn, om minder og glemsel og de mange historier, der udgør et liv.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
.
.

LITTERATURKREDS
“De urolige” af Linn Ullmann


Torsdag d. 23. februar
kl. 19:30


I den prisbelønnede roman De urolige af den norske forfatter Linn Ullmann sidder far og datter med en båndoptager mellem sig. Planen var, at de skulle dokumentere det at blive gammel i en bog, de to skulle lave sammen. Men da de endelig er i gang, har alderdommen fået tag i ham på en måde, der gør samtalerne uforudsigelige og knitrende. De urolige er en legesyg, udforskende og genreoverskridende roman om et barn, som ikke kan vente på at blive voksen, og forældre, som helst vil være børn, om minder og glemsel og de mange historier, der udgør et liv.