0 All Booked All Booked All Booked 4196 Litteraturkreds og Højskoleforeningen: Juleoratoriet https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkreds-hoejskoleforening-2211&event_date=2018-11-22&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-11-22

Litteraturkreds og Højskoleforeningen: Juleoratoriet


  • VEJVISER & PRINT
2018-11-22 19:30 2018-11-22 21:30 Europe/Copenhagen Litteraturkreds og Højskoleforeningen: Juleoratoriet

      LITTERATURKREDS OG HØJSKOLEFORENINGEN 8520 Oplæg om “Juleoratoriet” af Göran Tunström ved cand. pæd., tidl. præst og forstander Gunnar Kasper Hansen Torsdag d. 22. november kl. 19:30 Göran Tunströms roman, Juleoratoriet, handler om Bachs juleoratorium.  Ja, ikke blot handler om, men bæres af det. Fortællingen foregår i Sunne i Värmland, Göran Tunströms barndomsby, hvor et kor af amatører hat sat sig for, at de vil opføre Bachs juleoratorium. Forfatteren befolker sin fortælling med hovedpersoner og bipersoner. Hver med en skæbne, som er værd at fortælle. En af dem er Selma Lagerlöf, en anden kanonkongen Alfonzo. De er som Bachs juleoratorium et kor af stemmer. Romanens tema er den sorg og ulykke, som kan ramme enhver, men den er fortalt med humor – og med håbet som den grundtone, der først og sidst folder sig ud i et jubelkor. Foredraget er et samarbejde mellem Højskoleforeningen 8520 og Litteraturkredsen.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

 

 

 

LITTERATURKREDS OG HØJSKOLEFORENINGEN 8520
Oplæg om “Juleoratoriet” af Göran Tunström
ved cand. pæd., tidl. præst og forstander Gunnar Kasper Hansen
Torsdag d. 22. november kl. 19:30


Göran Tunströms roman, Juleoratoriet, handler om Bachs juleoratorium.  Ja, ikke blot handler om, men bæres af det. Fortællingen foregår i Sunne i Värmland, Göran Tunströms barndomsby, hvor et kor af amatører hat sat sig for, at de vil opføre Bachs juleoratorium.

Forfatteren befolker sin fortælling med hovedpersoner og bipersoner. Hver med en skæbne, som er værd at fortælle. En af dem er Selma Lagerlöf, en anden kanonkongen Alfonzo. De er som Bachs juleoratorium et kor af stemmer.

Romanens tema er den sorg og ulykke, som kan ramme enhver, men den er fortalt med humor – og med håbet som den grundtone, der først og sidst folder sig ud i et jubelkor.

Foredraget er et samarbejde mellem Højskoleforeningen 8520 og Litteraturkredsen.
Gunnar Kasper Hansen_Litteraturkreds