0 All Booked All Booked All Booked 5731 Litteraturkreds: Brudstykker af en landsbydegns dagbog https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkreds-3110&event_date=2019-10-31&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-10-31

Litteraturkreds: Brudstykker af en landsbydegns dagbog


  • VEJVISER & PRINT
2019-10-31 19:30 2019-10-31 21:30 Europe/Copenhagen Litteraturkreds: Brudstykker af en landsbydegns dagbog

  LITTERATURKREDS ”Brudstykker af en landsbydegns dagbog” af Sten Steensen Blicher Torsdag d. 31. oktober kl. 19.30 Denne aften samles vi om ”Brudstykker af en landsbydegns dagbog” af Steen Steensen Blicher. En anmelder skriver så rammende: ”Hvordan man vælger at tolke Blichers fine novelle, så er det værd at slå fast, at den er fremragende. Intet mindre. Den giver et fascinerende indblik i et menneske, vi alle har mødt på vores færd eller i os selv. Den giver også et interessant indblik i en svunden tid med andre normer og et smukt sprog. En sand klassiker.” Enhver, der har lyst til at læse med, er velkommen. God læselyst!

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

 

LITTERATURKREDS

”Brudstykker af en landsbydegns dagbog” af Sten Steensen Blicher
Torsdag d. 31. oktober
kl. 19.30


Denne aften samles vi om ”Brudstykker af en landsbydegns dagbog” af Steen Steensen Blicher.
En anmelder skriver så rammende: ”Hvordan man vælger at tolke Blichers fine novelle, så er det værd at slå fast, at den er fremragende. Intet mindre. Den giver et fascinerende indblik i et menneske, vi alle har mødt på vores færd eller i os selv. Den giver også et interessant indblik i en svunden tid med andre normer og et smukt sprog. En sand klassiker.”

Enhver, der har lyst til at læse med, er velkommen. God læselyst!