0 All Booked All Booked All Booked 7123 Litteraturkreds – Byens spor https://www.elstedkirke.dk/?event=litteraturkreds-2409&event_date=2020-09-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-09-24

Litteraturkreds – Byens spor


  • VEJVISER & PRINT
2020-09-24 19:30 2020-09-24 21:30 Europe/Copenhagen Litteraturkreds – Byens spor

    LITTERATURKREDS – Torsdag d. 24. september kl. 19.30 i Elsted Sognegård Vi læser 1. bind af ”Byens spor”. Lars Saabye Christensen er på hjemmebane i denne roman, der binder en række skæbner sammen til et formidabelt portræt af Oslo i efterkrigsårene. Et kærlighedsbrev til en by – og til dens kvinder. Om litteraturkredsen: Litteraturkredsen, der ledes af sognepræst Iben Vinther Nordestgaard, mødes i sognegården seks gange årligt – tre gange i efteråret og tre gange i foråret. Datoer, tidspunkter og bogvalg oplyses i kirkens sogneblad, på kirkens hjemmeside og via kirkens Facebookprofil. Derudover sendes informationerne pr. email til litteraturkredsen via litteraturkredsens mailinglisten, som man kan optages på ved at melde sig til: ivn@km.dk Enhver, der har lyst til at læse med og læse i dybden, er velkommen – mød blot op.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

 

 

LITTERATURKREDS –

Torsdag d. 24. september
kl. 19.30 i Elsted Sognegård


Vi læser 1. bind af ”Byens spor”. Lars Saabye Christensen er på hjemmebane i denne roman, der binder en række skæbner sammen til et formidabelt portræt af Oslo i efterkrigsårene. Et kærlighedsbrev til en by – og til dens kvinder.

Byens spor

Om litteraturkredsen:
Litteraturkredsen, der ledes af sognepræst Iben Vinther Nordestgaard, mødes i sognegården seks gange årligt – tre gange i efteråret og tre gange i foråret.

Datoer, tidspunkter og bogvalg oplyses i kirkens sogneblad, på kirkens hjemmeside og via kirkens Facebookprofil. Derudover sendes informationerne pr. email til litteraturkredsen via litteraturkredsens mailinglisten, som man kan optages på ved at melde sig til: ivn@km.dk

Enhver, der har lyst til at læse med og læse i dybden, er velkommen – mød blot op.