0 All Booked All Booked All Booked 7194 Langfredag- MRB https://www.elstedkirke.dk/?event=langfredag-mrb-0204&event_date=2021-04-02&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-04-02

Langfredag- MRB


  • VEJVISER & PRINT
2021-04-02 11:00 2021-04-02 11:30 Europe/Copenhagen Langfredag- MRB

. . . GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Fredag d. 2. april Langfredag kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde Liturgisk gudstjeneste Ved denne langfredags liturgiske musikgudstjeneste vil vi med tekstlæsninger fra Jesu lidelseshistorie, orgelmusik og solosang forberede os til kirkens største højtid. Liturg Marianne Rothmann Bonde. Der er plads til maksimalt 15 personer i kirken ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig. Når pladserne i kirken er fyldt, er der plads til 18 personer i sognegården hvortil der vil være lyd- og billedtransmission. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet. • Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 40 12 10 65 • Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Marianne Rothmann Bonde på telefon 51 85 59 54 Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn og telefonnummer. Dette gør vi for eventuel smitteopsporing og for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads. Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her. Nærmere info følger.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Fredag d. 2. april
Langfredag
kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde


Liturgisk gudstjeneste

Ved denne langfredags liturgiske musikgudstjeneste vil vi med tekstlæsninger fra Jesu lidelseshistorie, orgelmusik og solosang forberede os til kirkens største højtid.
Liturg Marianne Rothmann Bonde.

Der er plads til maksimalt 15 personer i kirken ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig.
Når pladserne i kirken er fyldt, er der plads til 18 personer i sognegården hvortil der vil være lyd- og billedtransmission. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet.

• Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 40 12 10 65
• Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Marianne Rothmann Bonde på telefon 51 85 59 54

Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn og telefonnummer. Dette gør vi for eventuel smitteopsporing og for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads. Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her.

Nærmere info følger.