0 All Booked All Booked All Booked 4076 Kunst i Sognegården: Ritta Hedegaard https://www.elstedkirke.dk/?event=kunst-i-sognegaarden-rittahedegaard&event_date=2024-05-30&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-30

Kunst i Sognegården: Ritta Hedegaard


  • VEJVISER & PRINT
2024-05-30 12:30 2024-05-30 14:30 Europe/Copenhagen Kunst i Sognegården: Ritta Hedegaard

KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: Ritta Hedegaard Søndag d. 31. marts kl. 12.30 – 14.30 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Ritta Hedegaards værker i Elsted sognegård. Fernisering foregår søndag  d. 31. marts 2019 efter gudstjenesten ca. kl. 12.30. Der vil være musikalsk underholdning ved Lystrup og Elsted Kirkers pigedrengekor under ledelse af Lars Nabe-Nielsen. Alle er velkomne. Der er gratis entré. Ritta Hedegaard om sig selv og sin kunst: “En klog mand sagde engang: Jeg har nu sat mig for at blive fuldkommen livsnyder med hensyn til min kunst, intet for eftertiden, men alt for samtiden og øjeblikket. Det er store ord. Om jeg kan leve op til det, må tiden vise. Men jeg har lysten til at prøve. I vores stressede IT-verden har jeg bildt mig ind, at det er sundt for sjælen at kunne fordybe sig og bruge sin kreativitet. Derfor er det for mig ikke noget skønnere at lege og gå på opdagelse og lade fantasien blomstre og få kanalisere det ud til noget kreativt.  Det kan være at se eller opleve mennesker, naturen, stilheden eller ensomheden. Oplevelsen er afhængig af stemningen. Mine billeder og skulpturer bærer som regel præg deraf. Det gælder både udtryksformen, farverne og materialerne. Efter en kritisk sygdom er jeg kommet til et tidspunkt i livet, hvor tiden er blevet skelsættende. Jeg værdsætter og nyder livet og accepterer, at der er nogle barrikader og bjerge, der skal bestiges, og projekter, der skal løses, for at komme videre i livet. Dette er med til at udvikle mig menneskeligt og kunstnerisk. Jeg går løbende på kursus i forskellige udtryksformer. Jeg arbejder f.eks. på lærred, papir og sten samt laver skulpturer i forskellige materialer. Jeg betegner mig selv som en ildsjæl, nysgerrig, udforskende og livsglad. Jeg har permanent udstilling i mit eget Galleri Ritt og har løbende udstillinger i forskellige gallerier og i forskellige sammenhænge.” Kontaktinfo: Galleri Ritt, Hyttenvej 4,  8586 Ørum Djurs Tlf:: +4520208835 Mail: rittahedegaard@mail.dk Åbningstider: Efter aftale Hjemmeside: http://galleriritt.dk Om udstillingen: Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 3. juni 2019. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk    

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KUNST I SOGNEGÅRDEN

Fernisering og udstilling: Ritta Hedegaard

Søndag d. 31. marts kl. 12.30 – 14.30


Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Ritta Hedegaards værker i Elsted sognegård.

Fernisering foregår søndag  d. 31. marts 2019 efter gudstjenesten ca. kl. 12.30. Der vil være musikalsk underholdning ved Lystrup og Elsted Kirkers pigedrengekor under ledelse af Lars Nabe-Nielsen. Alle er velkomne. Der er gratis entré.

Ritta Hedegaard om sig selv og sin kunst:
“En klog mand sagde engang: Jeg har nu sat mig for at blive fuldkommen livsnyder med hensyn til min kunst, intet for eftertiden, men alt for samtiden og øjeblikket. Det er store ord. Om jeg kan leve op til det, må tiden vise. Men jeg har lysten til at prøve.

I vores stressede IT-verden har jeg bildt mig ind, at det er sundt for sjælen at kunne fordybe sig og bruge sin kreativitet. Derfor er det for mig ikke noget skønnere at lege og gå på opdagelse og lade fantasien blomstre og få kanalisere det ud til noget kreativt.  Det kan være at se eller opleve mennesker, naturen, stilheden eller ensomheden. Oplevelsen er afhængig af stemningen. Mine billeder og skulpturer bærer som regel præg deraf. Det gælder både udtryksformen, farverne og materialerne.

Efter en kritisk sygdom er jeg kommet til et tidspunkt i livet, hvor tiden er blevet skelsættende. Jeg værdsætter og nyder livet og accepterer, at der er nogle barrikader og bjerge, der skal bestiges, og projekter, der skal løses, for at komme videre i livet. Dette er med til at udvikle mig menneskeligt og kunstnerisk. Jeg går løbende på kursus i forskellige udtryksformer. Jeg arbejder f.eks. på lærred, papir og sten samt laver skulpturer i forskellige materialer.

Jeg betegner mig selv som en ildsjæl, nysgerrig, udforskende og livsglad. Jeg har permanent udstilling i mit eget Galleri Ritt og har løbende udstillinger i forskellige gallerier og i forskellige sammenhænge.”

image00009

Kontaktinfo:
Galleri Ritt,
Hyttenvej 4,  8586 Ørum Djurs
Tlf:: +4520208835
Mail: rittahedegaard@mail.dk
Åbningstider: Efter aftale
Hjemmeside: http://galleriritt.dk

Om udstillingen:
Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 3. juni 2019. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk