0 All Booked All Booked All Booked 5092 Kunst i Sognegården: Hurlumhejhusets vuggestue https://www.elstedkirke.dk/?event=kunst-i-sognegaarden-hurlumhejhusets-vuggestue&event_date=2019-09-08&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-09-08

Kunst i Sognegården: Hurlumhejhusets vuggestue


  • VEJVISER & PRINT
2019-09-08 12:15 2019-09-08 14:15 Europe/Copenhagen Kunst i Sognegården: Hurlumhejhusets vuggestue

            KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: “Kunst i børnehøjde”  v. Hurlumhejhusets vuggestue Søndag d. 8. september ca. kl. 12.15 – 14.15 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling med værker af Hurlumhejhusets vuggestue i Elsted Sognegård. Kan man male med en opvaskebørste, eller er en grydesvamp mon bedre? Skal man have tilegnet sig et sprog for at kunne udtrykke sig med farver, og kan man male på andet end papir og lærreder? Som regel er det kun fantasien, der sætter grænser. Hurlumhejhuset er en integreret daginstitution i Lystrup, som har ca. 100 børn i alderen 0-6 år. Hen over sommeren sætter vuggestuen et særligt fokus på kreativiteten gennem forskellige spændende tiltag. Hele forløbet ender ud med udstillingen ”kunst i børnehøjde”. At udtrykke sig med farver og materialer er ikke kun forbeholdt voksne. Vuggestuebørnene i Hurlumhejhuset vil med udstillingen gerne vise, at kunst er for alle. Udstillingen byder på en farverig vifte af ”værker”, og pædagogerne håber på, at den vil give et lille indblik i den glæde og begejstring det er for børnene at være kreative. Til ferniseringen vil kunstudvalget byde på et lille traktement i sognegården, og der vil være et musikalsk indslag ved en forælder. Download artiklen om udstillingen fra kirkebladet 3. kvartal 2019 her: Udstillingen kan ses i sognegården til og med d. 2. oktober 2019 – og som udgangspunkt på hverdage kl. 10.00-15.00, bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter. Kontakt evt. kordegn Christina Raakjær Nielsen på tlf. 86 22 68 12 el. elsted.sogn@km.dk  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

 
 
 
 
 
 

KUNST I SOGNEGÅRDEN


Fernisering og udstilling: “Kunst i børnehøjde”  v. Hurlumhejhusets vuggestue
Søndag d. 8. september ca. kl. 12.15 – 14.15


Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling med værker af Hurlumhejhusets vuggestue i Elsted Sognegård.

Kan man male med en opvaskebørste, eller er en grydesvamp mon bedre? Skal man have tilegnet sig et sprog for at kunne udtrykke sig med farver, og kan man male på andet end papir og lærreder? Som regel er det kun fantasien, der sætter grænser.

Hurlumhejhuset er en integreret daginstitution i Lystrup, som har ca. 100 børn i alderen 0-6 år. Hen over sommeren sætter vuggestuen et særligt fokus på kreativiteten gennem forskellige spændende tiltag. Hele forløbet ender ud med udstillingen ”kunst i børnehøjde”. At udtrykke sig med farver og materialer er ikke kun forbeholdt voksne. Vuggestuebørnene i Hurlumhejhuset vil med udstillingen gerne vise, at kunst er for alle.

Udstillingen byder på en farverig vifte af ”værker”, og pædagogerne håber på, at den vil give et lille indblik i den glæde og begejstring det er for børnene at være kreative.

Til ferniseringen vil kunstudvalget byde på et lille traktement i sognegården, og der vil være et musikalsk indslag ved en forælder.

Download artiklen om udstillingen fra kirkebladet 3. kvartal 2019 her:

Download “Artikel om kunst i børnehøjde - fernisering - Vuggestuen, Hurlumhejhuset”

kirkeblad_v2.0_til-tryk-17.pdf – Downloadet 3230 gange – 196,98 KB

Udstillingen kan ses i sognegården til og med d. 2. oktober 2019 – og som udgangspunkt på hverdage kl. 10.00-15.00, bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter. Kontakt evt. kordegn Christina Raakjær Nielsen på tlf. 86 22 68 12 el. elsted.sogn@km.dk