0 All Booked All Booked All Booked 4075 Kunst i Sognegården: Fotogruppen https://www.elstedkirke.dk/?event=kunst-i-sognegaarden-fotogruppen&event_date=1700-05-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 1700-05-24

Kunst i Sognegården: Fotogruppen


  • VEJVISER & PRINT
1700-05-24 12:15 1700-05-24 14:15 Europe/Copenhagen Kunst i Sognegården: Fotogruppen

KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: Fotogruppen ved Lokalcenter Sønderskovhus Søndag d. 13. januar kl. 12.15 – 14.15 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Fotogruppens værker i Elsted sognegård. Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen og ferniseringsmusik ved Elstedkoret. Alle er velkomne. Der er gratis entré. Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 11. marts 2019. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk Fotogruppen består af både mænd og kvinder – nogle er eller har været på fotokursus på Sønderskovhus, andre er medlemmer af Fotoklubben, der også mødes på lokalcentret, men fælles for dem alle er, at de har en passion og en interesse for fotografering. Der er ikke noget gennemgående tema i de udstillede fotos, så motivvalget har været frit for den enkelte fotograf, alt lige fra det arkitektoniske til fugle ved Egå Engsø og den fineste lille blomst. Fotogruppen har tidligere udstillet på bl.a. Sønderskovhus, i Lyngå Sognegård, Lystrup Kirke og Elev Sognehus. Vil du vide mere om Fotogruppen? Fotogruppen er en åben gruppe, som gerne vil have nye medlemmer. De mødes onsdage og fredage formiddage. Kontakt Tage Lindegaard (tlf. 2063 8316) eller Preben Bager (3053 9091) for nærmere info.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KUNST I SOGNEGÅRDEN

Fernisering og udstilling: Fotogruppen ved Lokalcenter Sønderskovhus

Søndag d. 13. januar kl. 12.15 – 14.15

Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Fotogruppens værker i Elsted sognegård.

Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen og ferniseringsmusik ved Elstedkoret. Alle er velkomne. Der er gratis entré.

Udstillingen kommer til at hænge i sognegården frem til og med d. 11. marts 2019. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12 eller elsted.sogn@km.dk

Fotogruppen består af både mænd og kvinder – nogle er eller har været på fotokursus på Sønderskovhus, andre er medlemmer af Fotoklubben, der også mødes på lokalcentret, men fælles for dem alle er, at de har en passion og en interesse for fotografering.

Der er ikke noget gennemgående tema i de udstillede fotos, så motivvalget har været frit for den enkelte fotograf, alt lige fra det arkitektoniske til fugle ved Egå Engsø og den fineste lille blomst. Fotogruppen har tidligere udstillet på bl.a. Sønderskovhus, i Lyngå Sognegård, Lystrup Kirke og Elev Sognehus.

Vil du vide mere om Fotogruppen?
Fotogruppen er en åben gruppe, som gerne vil have nye medlemmer. De mødes onsdage og fredage formiddage. Kontakt Tage Lindegaard (tlf. 2063 8316) eller Preben Bager (3053 9091) for nærmere info.