0 All Booked All Booked All Booked 9485 Koncert med Fotoner https://www.elstedkirke.dk/?event=koncert-med-fotoner&event_date=2022-05-22&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-05-22

Koncert med Fotoner


  • VEJVISER & PRINT
2022-05-22 15:00 2022-05-22 16:00 Europe/Copenhagen Koncert med Fotoner

KONCERT MED SEKSTETTEN FOTONER Søndag d. 22. maj i Elsted Kirke kl. 15.00-16.00   Sekstetten Fotoner består af seks unge musikere i alderen 18-23 år, der alle tager tager en aktiv del i det spirende århusianske kormiljø. Vokalgruppens medlemmer kender bl.a. hinanden fra Sangkraft Aarhus’ dirigenthold, samt diverse andre dygtige kor. Sekstetten danner rammer for et rum, hvor musikkens grænser undersøges gennem et alsidigt repertoire med musik af både nyere og ældre dato. Fotoner byder velkommen til en koncert, der vil formidle sprudlende livsglæde, glæden ved musikken og ikke mindst glæden ved at dele den med hinanden og publikum. I et varieret program med både rytmisk og klassisk vokal- og instrumentalmusik udforskes og udtrykkes glæde ved musik gennem flere tonesprog. Få en forsmag på, hvad Fotoner kan nedenfor:  Der er fri entré. Velkommen til en skøn musikalsk eftermiddag i Elsted Kirke.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KONCERT MED SEKSTETTEN FOTONER

Søndag d. 22. maj i Elsted Kirke
kl. 15.00-16.00


 

Sekstetten Fotoner består af seks unge musikere i alderen 18-23 år, der alle tager tager en aktiv del i det spirende århusianske kormiljø. Vokalgruppens medlemmer kender bl.a. hinanden fra Sangkraft Aarhus’ dirigenthold, samt diverse andre dygtige kor. Sekstetten danner rammer for et rum, hvor musikkens grænser undersøges gennem et alsidigt repertoire med musik af både nyere og ældre dato.

Fotoner byder velkommen til en koncert, der vil formidle sprudlende livsglæde, glæden ved musikken og ikke mindst glæden ved at dele den med hinanden og publikum. I et varieret program med både rytmisk og klassisk vokal- og instrumentalmusik udforskes og udtrykkes glæde ved musik gennem flere tonesprog.

Få en forsmag på, hvad Fotoner kan nedenfor: 

Der er fri entré.

Velkommen til en skøn musikalsk eftermiddag i Elsted Kirke.

 

Fotoner Fotonplakat - Elsted Kirke 22.5_