0 All Booked All Booked All Booked 3875 Kirkestafet: “Lyden af livet” https://www.elstedkirke.dk/?event=kirkestafet-lyden-af-livet-0706&event_date=9800-05-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 9800-05-24

Kirkestafet: “Lyden af livet”


  • VEJVISER & PRINT
9800-05-24 19:30 9800-05-24 21:30 Europe/Copenhagen Kirkestafet: “Lyden af livet”

. .KIRKESTAFET – LYSTRUP KIRKE Torsdag d. 7. juni i Lystrup Kirke kl. 19:30 Tradition og fornyelse i Højskolesangbogen – Sangaften med Erling Lindgren, Lystrup Kirkes Kor og organist Lars Nabe-Nielsen Der er grøde i sang- og salmeskrivningen for tiden, og inden for de sidste 20-30 år er der dukket en imponerende samling af nye sange og salmer op. Sammen med de ”gode gamle” udgør de en imponerende sangskat, som vi her i landet kan være stolte af – og heldigvis er rigtig mange af disse repræsenteret i Højskolesangbogen. Vi vil tage på en rundtur i denne fantastiske bog, snuse til både nyt og gammelt, give tekster og melodier et par ord med på vejen – og så vil vi naturligvis synge sangene! Erling Lindgren, født 1951. Uddannet fra Musikvidenskabeligt Institut, Århus og Det Jyske Musikkonservatorium. Fra 1991 til 2016 var han organist ved Lemvig kirke og har i øvrigt undervist på både Aarhus Universitet, Testrup Højskole, Vestervig Kirkemusikskole og Nørre Nissum Seminarium. Er repræsenteret med 12 melodier i den nye Højskolesangbog og i en lang række nyere sang- og salmesamlinger. Download folderen for kirkestafetten her.  

.
.KIRKESTAFET – LYSTRUP KIRKE


Torsdag d. 7. juni i Lystrup Kirke
kl. 19:30


Tradition og fornyelse i Højskolesangbogen – Sangaften med Erling Lindgren, Lystrup Kirkes Kor og organist Lars Nabe-Nielsen

Der er grøde i sang- og salmeskrivningen for tiden, og inden for de sidste 20-30 år er der dukket en imponerende samling af nye sange og salmer op. Sammen med de ”gode gamle” udgør de en imponerende sangskat, som vi her i landet kan være stolte af – og heldigvis er rigtig mange af disse repræsenteret i Højskolesangbogen. Vi vil tage på en rundtur i denne fantastiske bog, snuse til både nyt og gammelt, give tekster og melodier et par ord med på vejen – og så vil vi naturligvis synge sangene!

Erling Lindgren, født 1951. Uddannet fra Musikvidenskabeligt Institut, Århus og Det Jyske Musikkonservatorium. Fra 1991 til 2016 var han organist ved Lemvig kirke og har i øvrigt undervist på både Aarhus Universitet, Testrup Højskole, Vestervig Kirkemusikskole og Nørre Nissum Seminarium. Er repræsenteret med 12 melodier i den nye Højskolesangbog og i en lang række nyere sang- og salmesamlinger.

Download folderen for kirkestafetten her.