0 Anne-Katrine Japhetson Mortensen All Booked All Booked All Booked 10433 Julespil og juletræsfest v. Loa Skovgaard Vibe Christensen https://www.elstedkirke.dk/?event=julespil-og-juletraesfest-v-loa-skovgaard-vibe-christensen&event_date=2023-12-28&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-12-28

Julespil og juletræsfest v. Loa Skovgaard Vibe Christensen


Register 2023-12-28 14:00 2023-12-28 16:30 Europe/Copenhagen Julespil og juletræsfest v. Loa Skovgaard Vibe Christensen

JULESPIL OG JULETRÆSFEST I ELSTED KIRKE Julespil med efterårets minikonfirmander i sognegården og efterfølgende juletræsfest i sognegården. Torsdag d. 28. december kl. 14:00   Ingen jul uden et rigtig gammeldags ”juletræ” med godteposer og sanglege. Så, igen i år holder vi juletræsfest her i Elsted, hvor vi får besøg af selveste julemanden og danser om det pyntede juletræ. Først mødes vi dog til børnegudstjeneste i kirken, hvor efterårets minikonfirmander  fra Elsted skole – opfører deres julespil som afslutning på deres minikonformandforløb. Det bliver en rigtig god oplevelse i selskab med Kejser Augustus, markens hyrder og himlens engle. Maria og Josef er også med – og det lille Jesusbarn, selvfølgelig. Der er også kaffebord, og alt skal spises op – så vi ikke ”bærer julen ud”. Alle er velkomne.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup

JULESPIL OG JULETRÆSFEST I ELSTED KIRKE


Julespil med efterårets minikonfirmander i sognegården og efterfølgende juletræsfest i sognegården.

Torsdag d. 28. december
kl. 14:00

 


Ingen jul uden et rigtig gammeldags ”juletræ” med godteposer og sanglege. Så, igen i år holder vi juletræsfest her i Elsted, hvor vi får besøg af selveste julemanden og danser om det pyntede juletræ.
Først mødes vi dog til børnegudstjeneste i kirken, hvor efterårets minikonfirmander  fra Elsted skole – opfører deres julespil som afslutning på deres minikonformandforløb. Det bliver en rigtig god oplevelse i selskab med Kejser Augustus, markens hyrder og himlens engle. Maria og Josef er også med – og det lille Jesusbarn, selvfølgelig.

Der er også kaffebord, og alt skal spises op – så vi ikke ”bærer julen ud”.

Alle er velkomne.

Krybbespil og juletræsfest, foto: John Lauritzen