0 All Booked All Booked All Booked 4638 Julekoncert https://www.elstedkirke.dk/?event=julekoncert1912&event_date=2024-04-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-04-23

Julekoncert


  • VEJVISER & PRINT
2024-04-23 19:30 2024-04-23 20:30 Europe/Copenhagen Julekoncert

. . . JULEKONCERT med Jørgen Ellekilde og Gert Hattesen Onsdag d. 19. december i Elsted Kirke kl. 19:30 Til denne koncert kan man høre trompetist Gert Hattesen akkompagneret af Jørgen Ellekilde. Gert er uddannet trompetist først ved Det Fynske Musikkonservatorium, og senere fra North Western University of music i Chicago. I dag er han ansat ved Prinsens Musikkorps. Det er et af tre danske militærorkestre, hvor musikerne er fuldtidsprofessionelle. Orkestret er et messingorkester der består af 16 personer, og instrumenterne er trumpet, cornet, flygelhorn, horn, euphonium, basun, basbasun, tuba og slagtøj. Det er kendt for sin store bredte i repertoire fra popmusik til pompøse marcher. Programmet byder blandt andet på musik af J. S. Bach og kendte juletoner. Der er gratis entré.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.

JULEKONCERT
med Jørgen Ellekilde og Gert Hattesen


Onsdag d. 19. december i Elsted Kirke
kl. 19:30


Til denne koncert kan man høre trompetist Gert Hattesen akkompagneret af Jørgen Ellekilde.

Gert er uddannet trompetist først ved Det Fynske Musikkonservatorium, og senere fra North Western University of music i Chicago. I dag er han ansat ved Prinsens Musikkorps. Det er et af tre danske militærorkestre, hvor musikerne er fuldtidsprofessionelle. Orkestret er et messingorkester der består af 16 personer, og instrumenterne er trumpet, cornet, flygelhorn, horn, euphonium, basun, basbasun, tuba og slagtøj. Det er kendt for sin store bredte i repertoire fra popmusik til pompøse marcher.

Programmet byder blandt andet på musik af J. S. Bach og kendte juletoner.

Der er gratis entré.

Julekoncert_Gert Hattesen_formindsket