0 Anne-Katrine Japhetson Mortensen All Booked All Booked All Booked 10414 Busk-gudstjeneste v. Iben Vinther Nordestgaard https://www.elstedkirke.dk/?event=hoestgudstjeneste-v-loa-skovgaard-vibe-christensen&event_date=2023-10-01&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-10-01

Busk-gudstjeneste v. Iben Vinther Nordestgaard


Register 2023-10-01 11:00 2023-10-01 12:00 Europe/Copenhagen Busk-gudstjeneste v. Iben Vinther Nordestgaard

BUSKGUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 1. oktober 17. søndag e. trinitatis kl. 11:00 Traditionen tro afholdes der BUSK-gudstjeneste i Elsted Kirke den første søndag i oktober. BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke og selve ideen til gudstjenesten blev indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer for at sætte fokus på børn og unge i kirken – vel og mærke på landsplan. I Elsted medvirker konfirmanderne fra 7.Z Konfirmanderne har forinden får til opgave at lave de såkaldte “høstkurve”, der ved den efterfølgende frokost i sognegården bliver solgt til højstbydende. Overskuddet går til menighedsplejen, hvor der altid er brug for midler til hjælp til dem, der trænger mest.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup

BUSKGUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 1. oktober
17. søndag e. trinitatis
kl. 11:00


Traditionen tro afholdes der BUSK-gudstjeneste i Elsted Kirke den første søndag i oktober. BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke og selve ideen til gudstjenesten blev indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer for at sætte fokus på børn og unge i kirken – vel og mærke på landsplan.
I Elsted medvirker konfirmanderne fra 7.Z

Konfirmanderne har forinden får til opgave at lave de såkaldte “høstkurve”, der ved den efterfølgende frokost i sognegården bliver solgt til højstbydende. Overskuddet går til menighedsplejen, hvor der altid er brug for midler til hjælp til dem, der trænger mest.