0 All Booked All Booked All Booked 5609 Høstgudstjeneste – MRB https://www.elstedkirke.dk/?event=hoestgudstjeneste-mrb-1509&event_date=2019-09-15&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-09-15

Høstgudstjeneste – MRB


  • VEJVISER & PRINT
2019-09-15 11:00 2019-09-15 12:00 Europe/Copenhagen Høstgudstjeneste – MRB

. . . HØSTGUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 15. september 13. søndag efter trinitatis kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde Høstgudstjenesten i Elsted Kirke er altid noget særligt. Ikke bare fordi vi holder den ældgamle tradition i hævd, at vi mødes i kirken og takker Gud, fordi vi får høsten i hus og har mad på bordet hver dag. Vi gør mere end det. Konfirmanderne fra 7.B og 7.C  medvirker også ved høstgudstjenesten.  De synger gospel og pynter kirkerummet med deres høstkurve fyldt med årstidens høst. Efter gudstjenesten går vi i sognegården, hvor kurvene sættes på auktion. Pengene, der kommer ind, går til Menighedsplejen i Elsted – bl.a. til julehjælpen i vores sogn. Den høst, vi takker for, deler vi altså helt konkret med hinanden. Til sidst spiser vi frokost sammen. Frokosten er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikkevarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde. Alle fra fjern og nær er meget velkomne! Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien: 729 Nu falmer skoven 730 Vi pløjed og vi så’ de 808 Fra vest står blæsten ind (Salmebogstillægget “100 salmer”) 439 O du Guds lam 728 Du gav mig o Herre  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
HØSTGUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 15. september
13. søndag efter trinitatis
kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde


Høstgudstjenesten i Elsted Kirke er altid noget særligt. Ikke bare fordi vi holder den ældgamle tradition i hævd, at vi mødes i kirken og takker Gud, fordi vi får høsten i hus og har mad på bordet hver dag. Vi gør mere end det. Konfirmanderne fra 7.B og 7.C  medvirker også ved høstgudstjenesten.  De synger gospel og pynter kirkerummet med deres høstkurve fyldt med årstidens høst.

Efter gudstjenesten går vi i sognegården, hvor kurvene sættes på auktion. Pengene, der kommer ind, går til Menighedsplejen i Elsted – bl.a. til julehjælpen i vores sogn. Den høst, vi takker for, deler vi altså helt konkret med hinanden.

Til sidst spiser vi frokost sammen. Frokosten er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikkevarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde.

Alle fra fjern og nær er meget velkomne!

Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien:

729 Nu falmer skoven
730 Vi pløjed og vi så’ de
808 Fra vest står blæsten ind (Salmebogstillægget “100 salmer”)
439 O du Guds lam
728 Du gav mig o Herre

SAMSUNG CSC