0 Anne-Katrine Japhetson Mortensen All Booked All Booked All Booked 10550 Højskoleforeningen – foredrag v/ IT-manden Preben Meyer. https://www.elstedkirke.dk/?event=hoejskoleforeningen-foredrag-v-it-manden-preben-meyer&event_date=2024-03-12&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-03-12

Højskoleforeningen – foredrag v/ IT-manden Preben Meyer.


2024-03-12 19:30 2024-03-12 21:30 Europe/Copenhagen Højskoleforeningen – foredrag v/ IT-manden Preben Meyer.

    HØJSKOLEFORENINGEN Tirsdag den 12. marts 2024 kl. 19.30 i Elsted Sognegård. Kunstig intelligens. Hvordan kan vi bruge og styre det? v/ IT-manden Preben Meyer. Kunstig Intelligens/Artificial Intelligence/AI er betegnelsen den nye teknologi, som kommer til at præge vores liv og arbejde fremover. Hvad er AI? Hvordan og hvor vil vi bruge AI? Hvordan vil det påvirke vores arbejde, vores liv og dagligdag? Kan vi styre udviklingen? Hvordan regulerer vi anvendelsen af denne nye teknologi? Har vi som mennesker overhovedet en chance, eller tager teknologien bare over? AI eller den kunstige intelligens er tidens store spørgsmål. Favre nye verden eller hvad? Preben Meyer har igennem en lang årrække været en af vores fremmeste kendere af IT og dens muligheder. Han startede som ung med at sælge PC’er. Deltog som ekspert i udviklingen af internettet, var iværksætter og var en af nøglepersonerne omkring udviklingen af IT-klyngen på Katrinebjerg i Aarhus. Han er stadig en meget benyttet kommentator og foredragsholder med fokus på den digitale udvikling og dens muligheder

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup

 

 

HØJSKOLEFORENINGEN
Tirsdag den 12. marts 2024 kl. 19.30 i Elsted Sognegård.


Kunstig intelligens. Hvordan kan vi bruge og styre det?
v/ IT-manden Preben Meyer.

Kunstig Intelligens/Artificial Intelligence/AI er betegnelsen den nye teknologi, som kommer til at præge vores liv og arbejde fremover.
Hvad er AI? Hvordan og hvor vil vi bruge AI? Hvordan vil det påvirke vores arbejde, vores liv og dagligdag? Kan vi styre udviklingen?
Hvordan regulerer vi anvendelsen af denne nye teknologi? Har vi som mennesker overhovedet en chance, eller tager teknologien bare over?

AI eller den kunstige intelligens er tidens store spørgsmål. Favre nye verden eller hvad?

Preben Meyer har igennem en lang årrække været en af vores fremmeste kendere af IT og dens muligheder.
Han startede som ung med at sælge PC’er. Deltog som ekspert i udviklingen af internettet, var iværksætter
og var en af nøglepersonerne omkring udviklingen af IT-klyngen på Katrinebjerg i Aarhus. Han er stadig en
meget benyttet kommentator og foredragsholder med fokus på den digitale udvikling og dens muligheder