0 All Booked All Booked All Booked 8638 Højskoleforeningen https://www.elstedkirke.dk/?event=hoejskoleforeningen-2&event_date=2021-11-09&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-11-09

Højskoleforeningen


Register 2021-11-09 19:30 2021-11-09 22:00 Europe/Copenhagen Højskoleforeningen

Tirsdag den 9. november 2021 kl. 19.30 i Elsted Sognegård Grøn af misundelse v/ Jill Byrnit, forfatter og psykolog Det moderne menneskeliv er ikke for nybegyndere. Vi lever i en tid, der rummer store valgmuligheder omkring, hvordan vi ønsker at forvalte vores liv. Med de sociale mediers fremkomst har vi samtidig fået en platform for at foretage uendelige sammenligninger mellem vores eget liv og andres, og tvmedierne sælger os myten om, at vi alle i virkeligheden er geniale stjerner, der blot venter på at blive opdaget. Med udgangspunkt i min bog ”Grøn af misundelse – og andre fortællinger om det moderne menneskeliv” vil jeg i dette foredrag tage det moderne menneskelivs jagt på sammenligninger under luppen og se nærmere på, hvordan vi alle går rundt med angsten for at gå glip af det fede liv, som vi tror, at de andre lever derude.

Tirsdag den 9. november 2021 kl. 19.30 i Elsted Sognegård

Grøn af misundelse v/ Jill Byrnit, forfatter og psykolog

Det moderne menneskeliv er ikke for nybegyndere. Vi lever i en tid, der rummer store valgmuligheder omkring, hvordan vi ønsker at forvalte vores liv. Med de sociale mediers fremkomst har vi samtidig fået en platform for at foretage uendelige sammenligninger mellem vores eget liv og andres, og tvmedierne sælger os myten om, at vi alle i virkeligheden er geniale stjerner, der blot venter på at blive opdaget.

Med udgangspunkt i min bog ”Grøn af misundelse – og andre fortællinger om det moderne menneskeliv” vil jeg i dette foredrag tage det moderne menneskelivs jagt på sammenligninger under luppen og se nærmere på, hvordan vi alle går rundt med angsten for at gå glip af det fede liv, som vi tror, at de andre lever derude.