0 All Booked All Booked All Booked 3994 Høstgudstjeneste – MRB https://www.elstedkirke.dk/?event=gudstjeneste-mrb-2309&event_date=2018-09-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-09-23

Høstgudstjeneste – MRB


  • VEJVISER & PRINT
2018-09-23 11:00 2018-09-23 12:00 Europe/Copenhagen Høstgudstjeneste – MRB

. . . GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 23. september 17. søndag efter trinitatis kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde Høstgudstjenesten i Elsted Kirke er altid noget særligt. Ikke bare fordi vi holder den ældgamle tradition i hævd, at vi mødes i kirken og takker Gud, fordi vi får høsten i hus og har mad på bordet hver dag. Vi gør mere end det. Årets konfirmander medvirker også ved høstgudstjenesten. Og i år er det 7.X og 7.Z fra Elsted Skole, der synger gospel og pynter kirkerummet med deres høstkurve fyldt med årstidens høst. Efter gudstjenesten går vi i sognegården, hvor kurvene sættes på auktion. Pengene, der kommer ind, går til Menighedsplejen i Elsted – bl.a. til julehjælpen i vores sogn. Den høst, vi takker for, deler vi altså helt konkret med hinanden. Til sidst spiser vi frokost sammen. Frokosten er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikkevarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde. Det er konfirmanderne, der står for dagen, og alle fra fjern og nær er meget velkomne! Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien: 729 Nu falmer skoven 29 Spænd over os 808 Fra vest står blæsten ind (Fra “100 salmer”) 439 O du Guds lam 730 Vi pløjed og vi så’ de

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 23. september


17. søndag efter trinitatis
kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde


Høstgudstjenesten i Elsted Kirke er altid noget særligt. Ikke bare fordi vi holder den ældgamle tradition i hævd, at vi mødes i kirken og takker Gud, fordi vi får høsten i hus og har mad på bordet hver dag. Vi gør mere end det. Årets konfirmander medvirker også ved høstgudstjenesten. Og i år er det 7.X og 7.Z fra Elsted Skole, der synger gospel og pynter kirkerummet med deres høstkurve fyldt med årstidens høst.

Efter gudstjenesten går vi i sognegården, hvor kurvene sættes på auktion. Pengene, der kommer ind, går til Menighedsplejen i Elsted – bl.a. til julehjælpen i vores sogn. Den høst, vi takker for, deler vi altså helt konkret med hinanden.

Til sidst spiser vi frokost sammen. Frokosten er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikkevarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde.

Det er konfirmanderne, der står for dagen, og alle fra fjern og nær er meget velkomne!

Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien:

729 Nu falmer skoven
29 Spænd over os
808 Fra vest står blæsten ind (Fra “100 salmer”)
439 O du Guds lam
730 Vi pløjed og vi så’ de