0 All Booked All Booked All Booked 8452 Høstgudstjeneste – MRB https://www.elstedkirke.dk/?event=gudstjeneste-ivn-77&event_date=2021-09-19&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-09-19

Høstgudstjeneste – MRB


  • VEJVISER & PRINT
2021-09-19 11:00 2021-09-19 12:00 Europe/Copenhagen Høstgudstjeneste – MRB

. . . HØSTGUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 19. september 16. søndag efter trinitatis kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde Høstgudstjenesten i Elsted Kirke er altid noget særligt. Ikke bare fordi vi holder den ældgamle tradition i hævd, at vi mødes i kirken og takker Gud, fordi vi får høsten i hus og har mad på bordet hver dag. Vi gør mere end det. Konfirmanderne fra 7.A og 7.C  medvirker også ved høstgudstjenesten.  De synger gospel og pynter kirkerummet med deres høstkurve fyldt med årstidens høst. Efter gudstjenesten går vi i sognegården, hvor kurvene sættes på auktion. Pengene, der kommer ind, går til Menighedsplejen i Elsted – bl.a. til julehjælpen i vores sogn. Den høst, vi takker for, deler vi altså helt konkret med hinanden. Til sidst spiser vi frokost sammen. Frokosten er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikkevarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde. Alle fra fjern og nær er meget velkomne!  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
HØSTGUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 19. september
16. søndag efter trinitatis
kl. 11:00 ved Marianne Rothmann Bonde


Høstgudstjenesten i Elsted Kirke er altid noget særligt. Ikke bare fordi vi holder den ældgamle tradition i hævd, at vi mødes i kirken og takker Gud, fordi vi får høsten i hus og har mad på bordet hver dag. Vi gør mere end det. Konfirmanderne fra 7.A og 7.C  medvirker også ved høstgudstjenesten.  De synger gospel og pynter kirkerummet med deres høstkurve fyldt med årstidens høst.

Efter gudstjenesten går vi i sognegården, hvor kurvene sættes på auktion. Pengene, der kommer ind, går til Menighedsplejen i Elsted – bl.a. til julehjælpen i vores sogn. Den høst, vi takker for, deler vi altså helt konkret med hinanden.

Til sidst spiser vi frokost sammen. Frokosten er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikkevarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde.

Alle fra fjern og nær er meget velkomne!SAMSUNG CSC