0 All Booked All Booked All Booked 9245 Friluftsgudstjeneste i Elsted https://www.elstedkirke.dk/?event=friluftsgudstjeneste-i-elsted-2&event_date=2022-06-06&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-06-06

Friluftsgudstjeneste i Elsted


  • VEJVISER & PRINT
2022-06-06 14:00 2022-06-06 16:00 Europe/Copenhagen Friluftsgudstjeneste i Elsted

. FRILUFTSGUDSTJENESTE I ELSTED Mandag d. 6. juni 2. pinsedag kl. 14:00 på græsset uden for Elsted Sognegård Skejby-Lisbjerg, Elev, Todbjerg-Mejlby og Elsted Sogne fejrer traditionen tro år fælles gudstjeneste 2. pinsedag. Ved gudstjenesten medvirker kirkernes børnekor, og vi glæder os til atter at høre de lyse stemmer. I år foregår det foran sognegården i Elsted. Vi satser på, at vejret bliver fantastisk, så vi sammen kan nyde sang, musik, kormusik og forårets friske farver – og naturligvis dejligt samvær med beboere fra nabosognene. Skulle det mod vores håb ikke blive solskinsvejr, går vi i kirken. Efter gudstjenesten er der udvidet kirkekaffe med kage og kaffe. .

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup
.
FRILUFTSGUDSTJENESTE I ELSTED

Mandag d. 6. juni
2. pinsedag
kl. 14:00 på græsset uden for Elsted Sognegård


Skejby-Lisbjerg, Elev, Todbjerg-Mejlby og Elsted Sogne fejrer traditionen tro år fælles gudstjeneste 2. pinsedag. Ved gudstjenesten medvirker kirkernes børnekor, og vi glæder os til atter at høre de lyse stemmer.

I år foregår det foran sognegården i Elsted. Vi satser på, at vejret bliver fantastisk, så vi sammen kan nyde sang, musik, kormusik og forårets friske farver – og naturligvis dejligt samvær med beboere fra nabosognene. Skulle det mod vores håb ikke blive solskinsvejr, går vi i kirken.

Efter gudstjenesten er der udvidet kirkekaffe med kage og kaffe.

.Friluftsgudstjeneste. Foto: John Lauritzen